Hőkamerás megoldás oktatási és nevelési intézményeknek

Érdekel

Hőkamerás védelem nemcsak cégeknek


Az oktatási és nevelési intézményekben a folyamatos működtetés és a biztonságos tanítás érdekében kifejezetten fontos a maximális biztonság megteremtése a diákok, a tanárok és a további személyzet számára.
A Konica Minolta Magyarország a járvány megjelenését követően számos cégnek nyújtott már megoldást hőkamerás rendszereivel, hogy a munkahelyeken a biztonságos munkavégzés biztosított legyen.


A diákok és a tanárok egészségének védelme érdekében elindítottuk iskoláknak és óvodáknak szóló programunkat, melynek keretében bérleti konstrukcióban, rugalmas pénzügyi feltételekkel, akár az első 4 hónapban díjmentesen tudjuk biztosítani a hőkamera rendszer használatát az oktatási intézmények számára.

Részletekről a lenti űrlap kitöltését követően szakmai tanácsadóinktól értesülhet!


JELENTKEZÉS

MIÉRT HŐKAMERA?

MIÉRT HŐKAMERA?

A Konica Minolta Mobotix hőkamera folyamatosan és automatikusan mér, nincs szükség kezelő személyzetre.

Alkalmazásával a diákok és tanárok testhőmérsékletét nem csak reggel, az épületbe való belépéskor méri, hanem egész nap, így akkor is jelez, ha valaki nap közben lesz lázas.

Az iskolába belépő személyek (szülő, postás, külső munkavállalók) testhőmérsékletének mérése is biztosított.

Folyamatokba integrálható, automatikus. Az eredmény pedig igény esetén dokumentálható.

Igényesetén szoftveres alkalmazás és további beállítás révén kiegészíthető egyéb védelmi funkcióval, mint például a maszk detektálással.

Ha a járványügyi intézkedésekre már nincs szükség, egyéb betegségek szűrésére is ugyanígy alkalmas, de át is szerelhető, például külterület megfigyelésére.

SAJTÓKÖZLEMÉNY!

 

Hőkamerák mérik a diákok testhőmérsékletét a Budaörsi 1. Számú Általános IskolábanBŐVEBBEN

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK! 
Mi iránt érdeklődik:*
Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!