AccurioWide 160

Szélesformátumú hibrid UV LED tintasugaras nyomdagép

  • Hibrid, szélesformátumú nyomdagép – nyomtatás rugalmas tekercses hordozókra és merev anyagokra egyaránt
  • Többrétegű nyomtatás UV LED technológiával, 720 x 1,440 dpi-s felbontás mellett
  • Előre konfigurált nyomtatási módok a megfelelő minőség és sebesség kiválasztásához
  • 5 vagy 6 színes konfiguráció (CMYK + 2 fehér csatorna vagy CMYK + Lc + Lm)
  • Nyomtatható alapanyagok széles választéka - legyen szó akár papír, műanyag, textil, kő, fa vagy akár fém hordozóról
  • Szegély nélküli nyomtatás 160 cm-es szélességig és akár 4 pontos betűmérettel
  • AccurioPro WidDirector kilővő és RIP program, valamint szerver szolgáltatás  

Kiemelkedő tulajdonságok

Kiemelkedő tulajdonságok

AccurioWide 160

Az AccurioWide 160 szélesformátumú, UV LED tintasugars, hibrid nyomtató, magában ötvözi a széles formátumú lapkezelés és a síkágyas nyomtatás előnyeit. Rendkívül változatos rugalmas és merev médiakezelés, legyen szó akár papírról, műanyagról, üvegről, fémről, fáról vagy akár kőről. Az AccurioWide 160 segítségével magas minőségű, akár 1,6 méter széles anyagok készíthetők . Az UV LED technológiának köszönhetően azonnal száradó, tartós nyomatokat készíthet optimalizált tintafelhasználás mellett. CMYK színek mellé választható a 2 csatornás fehér vagy világos magenta plusz világos cián konfiguráció. Ezekkel még nagyobb színteret illetve fehér alá- és fölényomási lehetőségeket érhet el. A vákuumszalag meggátolja az alapanyag elmozdulását, így több menetben történő nyomtatás esetén is mindig pontos végeredményt kap. 5 féle előre definiált nyomtatási mód segítségével mindig kiválaszthatja az adott munkához legmegfelelőbb beállítást, így elérve a kívánt minőséget és a leggyorsabb nyomtatási sebességet.

AccurioWide_200_front

Műszaki tulajdonságok & Letöltések

Műszaki tulajdonságok & Letöltések

Lépjen kapcsolatba velünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!