Óvakodjon a hamisítványoktól!

 

Ha az ár túl szép ahhoz, hogy igaz legyen,
akkor a termék valószínűleg nem eredeti!


 

A kellékanyagok hamisítása komoly problémát jelent a minőségi, márkás termékek gyártói és használói számára. Az utóbbi években a hamis termékek forgalma olyan hatalmas méreteket öltött, hogy annak mára mérhető hatása lett világgazdaságunkra. A hamis termékek használói azért járnak pórul, mert a hamisítványok nem mindig ismerhetők fel, azonban a teljesítményük várhatóan igen gyenge, vagy ami még rosszabb, a hamis fogyóeszközök akár az eredeti gyári hardvert is károsíthatják. Ez a gyártókra is negatív hatással lehet, hiszen a márka hírneve súlyos csorbát szenvedhet.
A közvélemény számára a márkák hamisításának ténye inkább a luxuscikkek kapcsán ismert. Nem sokan tudják, hogy az informatikai ipar is súlyosan érintett, különösképpen a hardverek fogyóeszközeinek és kiegészítőinek terén.
A Konica Minolta Europe tisztában van azzal a ténnyel, hogy a lézernyomtatókhoz és a multifunkcionális eszközökhöz nem csak Európában, hanem a világ minden részén forgalmaznak hamis fogyóeszközöket. Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ezeket az illegális termékeket kivonjuk a piacról, és büntető- és/vagy polgári peres eljárások keretében intenzíven törekszünk az olyan gyártók és forgalmazók felelősségre vonására, akik tevékenységükkel aláássák a Konica Minolta márkanév tekintélyét.
Kérjük, hogy a Konica Minolta eszközök és fogyóeszközök felhasználóiként figyelmesen olvassák el az alábbiakban közölt részletes információkat, hiszen így ellenőrizhetik, hogy eredeti Konica Minolta fogyóeszközöket vásároltak-e. Soha ne feledjék: ha az ár túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg nem eredeti Konica Minolta termékkel van dolguk! Ha nem biztos abban, honnan származnak a megvásárolt fogyóeszközök, vegye fel a kapcsolatot Konica Minolta képviselőjével, aki segít ellenőrizni a megvásárolt terméket.


 

Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH
Telefon: +49 511 7404 684 / Fax: +49 511 6067 7180
brand.protection@konicaminolta.eu


 

Az alábbiakban láthat néhány példát a Konica Minolta tonerek hamisítványaira.


 

TN114 toner

Hamisítvány
A nyomtatási igazítás helytelen. 

TN116 toner​

Hamisítvány
A Konica Minolta logója helytelen. 

TN118 toner​​

Hamisítvány
A „tilos” karika a toner tartályára is rálóg. 

TN211 toner​

Hamisítvány
Az 1-es szám betűtípusa helytelen. 

TN311 toner​

Hamisítvány
A szöveg központozása helytelen. 

TN414 toner​

Hamisítvány
A törzsszöveg formátuma helytelen. 

TN415 toner​

Hamisítvány
A doboz elején helytelenül szerepel a toner tömege. 

magicolor 2300 széria​

Hamisítvány
A törzsszöveg igazítása helytelen. 

magicolor 2400 / 2500 széria

Hamisítvány
A „K” betűtípusa helytelen. 

pagepro széria​

Hamisítvány
Az „S” betűtípusa helytelen. 

Szürkeimport – Hogyan azonosítható a tonerek eredete régió szerint?​

  • magicolor 2300 és pagepro széria
  • magicolor 2400/2500 széria

 
  • magicolor 1600 / 3700 / 4700 széria 

Kövessen minket a LinkedIn oldalunkon!

Cégünkről, innovációinkról, eseményeinkről, állásajánlatainkról és egyéb híreinkről már a Linkedin oldalunkon is olvashat.
Kövessen minket!
Kövessen minket!