Teljeskörű Üzemeltetési Szerződés (TÜSZ)

A fix futamidejű szerződés ideje alatt a megrendelőinknek a következő szolgáltatásokat nyújtjuk:

A fix futamidejű szerződés ideje alatt a megrendelőinknek a következő szolgáltatásokat nyújtjuk:
  • a szerződött berendezések rendszeres karbantartását
  • az üzemeltetéshez szükséges eredeti alkatrészek és kellékanyagok biztosítását (kivéve tűzőkapocs) és ezeknek a kiszállítását
  • a javításokat a szerződésben vállalt időn belül megkezdjük
  • szolgáltatási típustól függően a helyszínen nem javítható hiba esetén cseregépet biztosítunk
  • továbbá komplex ajánlattétel keretében vállaljuk a nem Konica Minolta gyártmányú multifunkciós eszközök szervizmunkáit is


A Teljeskörű Üzemeltetési Szerződés egy kényelmes és egyszerű  megoldás, mert éves szinten tervezhetővé válik az eszközök üzemeltetésének költsége. Továbbá a szerződéssel rendelkező ügyfeleink gépeinek állapotát, számlálóállását folyamatosan figyelemmel kísérjük és szükség esetén javaslatot teszünk az optimális üzemeltetés érdekében.


A modern vállalkozások számára ma már elengedhetetlen, hogy a munkavégzéshez szükséges eszközeik minden nap 100%-ig rendelkezésükre álljanak. 


A mai multifunkciós készülékek esetén ahol egyszerre akár több feladatot is elláthatunk (dokumentum archiválás, nyomtatás stb.), vagy mikor teljes munkacsoportok dolgoznak egy eszközön már megengedhetetlen, hogy hosszabb ideig kiessenek a napi munkából. Továbbá időt és bosszúságot okoz ha egy meghibásodott géphez megfelelő szakembert kell mégis keresnünk. 


A Konica Minolta Teljeskörű Üzemeltetési szerződése erre a problémára nyújt megoldást. Tapasztalt és képzett szakembereinkkel, a szerződés keretein belül vállaljuk a multifunkciós eszközök, nyomtatók üzemeltetését.