HÁTTÉRINFORMÁCIÓ A Konica Minoltáról

140 év innováció és bizalom


A Konica Minoltánál törekszünk arra, hogy egyedülálló képalkotó és adatfeldolgozási technológiáinkkal folyamatosan új, innovatív megoldásokat fejlesszünk ügyfeleink igényeire szabottan. Az irodai berendezéseken túl átfogó IT szolgáltatások szállítójaként az üzleti és működési folyamatokat optimalizáló, teljes körű informatikai tanácsadást és szolgáltatást nyújtunk, amelynek fontos elemei a munkafolyamat-automatizálásra, az IT infrastruktúrára, valamint a biztonságra vonatkozó megoldások. Ügyfeleinknél testreszabott fejlesztéseket végzünk, melyek elősegítik a szervezeti egységek effektív munkavégzését.

A nyomdaipar és az ipari nyomtatás meghatározó szereplőjeként partnereinknek digitális rendszereink mellett szoftveres megoldásokat kínálunk, továbbá üzleti tanácsadással és képzésekkel támogatjuk üzletüket.
 
VSS (Video Security Services) piacon a Konica Minolta - 2016-ban többségi tulajdont szerzett a Mobotix kamera gyártó vállalatban. Egy olyan stratégiai megállapodás jött létre, mely lehetővé teszi a Mobotix kamerák szélesebb körű elterjedését, és a közös fejlesztéseknek is teret ad.
 
2019. októbertől 1-jétől a Konica Minolta Magyarország forgalmazásában érhetőek el a legújabb német fejlesztésű és gyártású, IP-alapú biztonsági MOBOTIX kamerarendszerek Magyarországon. Az intelligens videófelügyeleti rendszer a beépített analitikáknak köszönhetően tárgy vagy ember számlálásra, hőtérkép készítésére és viselkedéselemzésre is alkalmas az élőkép vagy a felvett videó alapján. A nyert adatokból képes intelligens feladatmegoldásra, válaszreakciók létrehozására, valamint ezek továbbítására az esetlegesen hozzákapcsolt IoT rendszerhez. Robosztus kivitelének köszönhetően extrém ipari körülmények között és mezőgazdaságban is hatékonyan alkalmazható. Továbbá könnyedén integrálható beléptető, riasztó, tűzjelző és egyéb vagyonvédelmi rendszerekbe.
 
 
A Konica Minolta Magyarország nem csupán a MOBOTIX rendszerek forgalmazójaként és telepítőjeként kíván támogatást nyújtani a honi vállalatoknak, hanem a két gyártó közös fejlesztései révén a nemzetközi tapasztalatokat felhasználva folyamatos innovációkkal, testreszabott automatizációs megoldásokkal kívánja hatékonyabbá tenni a MOBOTIX kamarákat használó vállalkozások mindennapi működését.
 
A Konica Minolta új üzletágának szakértői teljes körű tanácsadással szolgálnak és speciális felmérési metódust alkalmaznak annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb megoldást kínálhassák a hazai cégeknek.
 

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK! 
Mi iránt érdeklődik:*
Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!