Digital Workplace Roadshow | Összefoglaló

Budaörs | Pannonhalma | Miskolc | Villány | Szeged | 13 június 2019

A januári országos budapesti konferenciánkat követően a Digital Workplace Roadshow keretei közt 5 vidéki helyszínen, Budaörsön, Pannonhalmán, Miskolcon, Villányban és Szegeden ismertettük a rendezvényen résztvevőknek, hogy munkafolyamat-támogató és IT megoldások révén, miként tehető kényelmesebbé és hatékonyabbá az irodai munkavégzés.


Az 5 állomáson közel 200 fő vett részt a kis- és középvállalati szektorból. A szegedi eseményen magyar ügyfeleink mellett Szerbiából érkező partnereinket is köszönthettük.

A konferencián részletesebben ismertettük  IT infrastruktúra üzemeltetéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat, bemutattuk a Workplace Hub-ot, a részlegeket érintő munkafolyamat-támogató megoldásainkat, és nem utolsó sorban IoT kamera rendszereket.


Bővebben az előadásokról


A Konica Minolta mint IT szolgáltató vállalat ügyfeleinek országszerte nyújt teljeskörű megoldásokat az IT infrastruktúra területén, legyen szó IT Helpdesk szolgáltatásról, központi kliens menedzsmentről, szerver üzemeltetésről, vezetékes és vezeték nélküli hálózat tervezésről vagy éppen adatbiztonsági megoldásokról.

Külön hangsúlyt kapott ezeken a szolgáltatásokon felül komplett IT rendszerünk, a Workplace Hub, mellyel az IT infrastruktúra üzemeltetése egyszerűbbé tehető optimális költségek mellett, magas szintű adatbiztonságot nyújtva.


A munkafolyamat automatizálással kapcsolatos megoldásaink a szervezeti egységek hatékony munkavégzéséhez, az operatív és üzleti célok támogatásához, valamint a dolgozói elégedettség növeléséhez járulnak hozzá. Számos területen használható megoldásokat nyújtunk, melyek segítségével a pénzügyi, HR, IT, logisztikai vagy éppen a beszerzési folyamatok tehetők egyszerűbbé és átláthatóbbá a manuális munkák és hibalehetőségek minimalizálásával.


Az IoT kamera rendszereink a biztonsági célokon felül üzleti célokra is alkalmazhatók. Számos hasznos funkcióval rendelkeznek, mint például a megfigyelés, mobil video felügyelet, hozzáférés-szabályozás, rendszámtábla felismerés, baleset-megelőzés, elemzések, analitikák, intelligenciák.



Köszönjük vendégeinknek a részvételt és aktív figyelmet. A nagy érdeklődésre való tekintettel a Roadshow ősszel folytatódik.