Innováció az ipari nyomtatásban

| 27 szeptember 2019

Labelexpo 2019 - A Konica Minolta és az MGI bemutatja a legújabb innovációit a címkenyomtatás terén


A nagyvállalat elkötelezett annak érdekében, hogy a piaci és ügyfél igényeket figyelembe véve folyamatosan fejlessze megoldásait és szolgáltatásait, új innovációval pedig hozzájáruljon a vállalatok üzletének sikerességéhez


label_expo_img_2-(2).jpg

 

 

 


Világszinten immáron már 450 címkenyomtató berendezés támogatja ügyfeleink mindennapi munkáját. A nemzetközi kiállításra látogatók első közt ismerhették meg a Konica Minolta legújabb címkenyomtatóját, az Accurio Label 230-at.

Kiemelt tulajdonsági közt szerepelnek a gyorsabb működés, a fokozott termelékenység, a felülnyomtatás lehetősége, vagy éppen a pontosabb nyomtatási beállítás.


accurio_label_230.jpg



A Konica Minolta standon a központi szerepet az  MGI JETVarnish 3D WEB tekercses gép kapta.  Ezen innovatív technológia által a látogatóknak lehetőségük nyílik végignézni a címkenyomtatás teljes folyamatát az előkészítéstől a kész termékig.
MGI_JETVarnish_3D_WEB-(7).jpg
MGI_JETVarnish_3D_WEB_2.jpg



A kiállításon bemutatásra kerül a Konica Minolta marketing megoldása is, a kiterjesztett valóság (AR), mellyel hozzáadott értéket tudnak adni a vállalatok nyomtatott termékeiknek, ezáltal támogatva kampányaik hatékonyságát.


Szeretne többet megtudni? – A teljes cikket (angol nyelven) megtalálja ITT, az eseményről pedig bővebben a következő LINK-en olvashat.
 
ar_img.jpg