Beszerzéskezelő megoldások

Konica Minolta

Beszerzéskezelő

Beszerzéskezelő

Kezelje beszerzéseit digitálisan, igényléstől a teljesítésig!

Biztosítsa egyszerűen vállalkozása számára a beszerzési igények és az azokhoz kapcsolódó dokumentumok (megrendelések, szerződések stb…) egy helyen történő, bárhonnan könnyen elérhető nyilvántartását. Ha fontos önnek az átlátható működés, a könnyű visszakereshetőség, ráadásul a bizalmas információkat is megfelelő biztonság és transzparencia mellett szeretné tárolni, akkor a legjobb helyen jár.

Kapcsolatba lépek

Milyen megoldásokat kínál a beszerzéskezelő?


 

 Átlátható folyamatok

A beszerzések részletei: státuszok, felelősök, kapcsolódó dokumentumok gyorsan és egyszerűen visszakereshetőek.

 Hatékony működés

A bárhonnan hozzáférhető rendszer és az automatikus értesítéseknek köszönhetően a jóváhagyási folyamatok egyszerűbbek és gyorsabbak. 

 Automatizált folyamatok

Digitális megoldásunknak köszönhetően a manuális és papír alapú folyamatok minimalizálhatóak a beszerzés során.

 Pénzügyi átláthatóság

Minden terület számára elérhető és értelmezhető pénzügyi kimutatások a megrendelt árukról.

DÍJMENTES KONZULTÁCIÓ ÉS BEÜZEMELÉS

 
Vásárlás előtt ingyenes konzultáció és személyes demo lehetőséget biztosítunk, továbbá segítséget nyújtunk a rendszer beüzemelésében.

Küldetésünk, hogy ügyfeleinkkel együttműködve széleskörű innovatív megoldásainkkal, munkafolyamatok digitalizációjával, automatizmusokkal támogassuk őket a digitális átalakulásukban, és mindezzel hozzájáruljunk az operatív és üzleti munkafolyamataik hatékonyabbá tételéhez. Ehhez online, vagy előzetes felmérés alapján az ország egész területén személyes demo lehetőségét biztosítunk ügyfeleinknek.

 

Tudjon meg többet rendszerünkről

Tudjon meg többet rendszerünkről

FUNKCIONALITÁS

ÜZLETI ÉRTÉKEK

Érdeklődik gyorsan telepíthető Microsoft megoldásaink iránt ?

Melyik megoldás iránt érdeklődik?:


Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.
reCaptcha:*

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!