HR megoldások

HR MEGOLDÁSOK

HR MEGOLDÁSOK

HR folyamatok egyszerűbben, mint valaha!

Automatizált jóváhagyási folyamatok, státuszok, felelősök és az értesítések? Egyszerűen, digitálisan működő szabadságigénylés, illetve a túlóra elrendelés és elektronikus jóváhagyás? Természetesen! HR szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy a munkaügyhöz kapcsolódó összes folyamat és dokumentum digitálisan, egyszerűen kereshető formában legyen elérhető a cég összes munkavállalója számára.

Kapcsolatba lépek

Okos megoldás mindenkinek!


A munkavállalók okostelefonjukról is elérik az elektronikus jelenléti ívüket és a munkaidő nyilvántartásukat, így az igények bárhonnan szabadon elindíthatóak, a folyamatok ellenőrizhetőek, miközben a hó végi jelenléti ívek leadása is sokkal könnyebbé válik.
 

Milyen megoldásokat kínálnak a HR modulok?


 

Milyen modulok érhetőek el a HR megoldásban?

Milyen modulok érhetőek el a HR megoldásban?

Érdeklődik gyorsan telepíthető Microsoft megoldásaink iránt ?

Melyik megoldás iránt érdeklődik?:


Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.
reCaptcha:*

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!