Intelligent Connected workplace

Munkafolyamat támogató megoldások KKV szektor

 

Nem számít, hogy hol dolgozunk! A munkavégzés legyen hatékony és élvezetes!


Digitális Munkahely megoldások szállítójaként célunk, hogy a vállalatokat olyan rendszerekkel támogassuk, amelyek hozzájárulnak az irodai és az otthoni munkavégzés hatékonyabbá tételéhez, illetve a csapatmunka fejlesztéséhez.

Költséghatékony, gyorsan telepíthető keretrendszerek révén elérhetővé tesszük a kis és középvállalkozások számára egyes szervezeti folyamataik digitalizálását, a manuális munka csökkentését, melyek egyben a munkahelyi idő megfelelő kihasználásához és dolgozói elégedettséghez vezetnek.
 

Kiknek javasoljuk Digitális Munkahely megoldásainkat?


Megoldásainkat elsősorban 30-300 fős vagy igény esetén ennél nagyobb vállalatoknak kínáljuk, ahol legalább 3-szintű a szervezet felépítése (beosztott – csoportvezető – ügyvezető). Iparágtól függetlenül a legtöbb vállalat részére használhatók ezen megoldások. Elsősorban az alábbi területeket érintve: HR, beszerzés, szerződéskezelés, projektmenedzsment valamint egyéb területek ahol hatékonyabb munkafolyamatokra van szükség.
 

Az Ön vállalatára is jellemző?


 


 

Ahol a projektek során gyakoriak a csoportmunka és kommunikációs nehézségek, a státuszok nehezen követhetők, nehéz a szükséges dokumentumok megtalálása. Továbbá a helyettesítések is problémát jelentenek.
 


 

Ahol drága komplex rendszerek helyett az alapfolyamatokra egy egyszerűen bevezethető és könnyen tanulható megoldásra van szükség.
 


 

Ahol az egymásra épülő munkafolyamatokat nem lehet egy rendszerben, egy felületen követni, illetve menedzselni, ami többek között idővesztességgel és frusztrációval jár.
 


 

Ahol egyszerűbb folyamatok digitalizálásával szeretnék elkezdeni a manualitás és adminisztráció csökkentését.
 


 

Ahol a Papír alapú dokumentumok és manuálisan kezelt munkafolyamatok sok erőforrást „égetnek el”.
 


 

Ahol Microsoft megoldásokat már használnak, és gyorsan telepíthető alkalmazásokat keresnek, egyéb újabb szoftverek beszerzése nélkül.
 

MEGOLDÁSAINK

MEGOLDÁSAINK

Ismerje meg termékeinket részletesebben! 


 

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY

Termékbevezetés folyamata

Termékbevezetés folyamata


 

Gyorsan telepíthető és tanulható megoldásra van szüksége?

KOMPLEX, TELJESEN EGYEDILEG FEJLESZETETT RENDSZER

EGYSZERŰBB, EGYEDILEG FEJLESZTETT RENDSZER

KONICA MINOLTA KERETRENDSZER

Kapcsolat

Kapcsolat

Érdeklődik gyorsan telepíthető Microsoft megoldásaink iránt?

Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

Melyik megoldás iránt érdeklődik?:


Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.
reCaptcha:*

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!