Intelligent Connected workplace

Munkafolyamat támogató megoldások KKV szektor

 

Praktikus, hatékony, élvezetes munkavégzés otthon és az irodában!


Digitális Munkahely a hatékonyabb irodai és otthoni munkavégzésért! Szolgáltatásainkkal célunk a kis-és középvállalkozások digitális felzárkóztatása, munkafolyamatainak optimalizálása költséghatékony, gyorsan telepíthető keretrendszereink segítségével. Megoldásainknak köszönhetően csökkentheti a manuális munka mennyiségét, maximalizálhatja a hatékonyságot, amellyel időt és pénzt spórolhat. 


Szerződéskezelő szolgáltatás

 

Kezelje szerződéseit egy átlátható és felhasználóbarát rendszerben digitálisan. Szerződéskezelő megoldásunkkal bárhonnan elérheti dokumentumait és nyomon követheti a változásokat, verziókat, határidőket.


Projektkezelő szolgáltatás

 

Menedzselje különféle projektjeit elejétől a végéig egy helyen. Alkalmazásunk segítségével a feladatok kezelése átlátható és egyszerű legyen szó határidőkről, státuszokról vagy a projekt mérföldköveiről


HR szolgáltatás

 

HR modul megoldásaink lehetővé teszik, hogy a munkaügyhöz kapcsolódó összes folyamat és dokumentum digitálisan, egyszerűen kereshető formában elérhető legyen a cég összes munkavállalója számára.


Beszerzéskezelő szolgáltatás

 

Kordinálja vállalkozása mindennapjait egyszerűen! Ehhez elengedhetetlen a beszerzési igények adatainak és kapcsolódó dokumentumainak (megrendelések, szerződések) egy helyen történő nyilvántartására. Szolgáltatásunkkal elérheti a könnyed visszakereshetőséget, ráadásul a bizalmas információk is megfelelően kezelhetőek és nyomon követhetőek lesznek.

Milyen esetekben segíthetnek a Digitális Munkahely

Milyen esetekben segíthetnek a Digitális Munkahely

 

Kommunikációs problémák

 

Ha a projektek során gyakran felmerülnek kommunikációs nehézségek: követhetetlen státuszok, nehezen megtalálható vagy elérhető dokumentumok, helyettesítési problémák.

 

 

Költség optimalizálás

 

Ha drága és komplex rendszerek helyett, egy gyorsan és egyszerűen bevezethető, könnyen tanulható megoldásra van szükség.
 

 

Munkafolyamat fejlesztés

 

Ha nehézségeket okoz az egymásra épülő munkafolyamatok koordinálása: nincs vagy több különböző rendszerben történik a részfolyamatok menedzsmentje.

Digitalizáció

 

Ha az időigényes manuális munkát és adminisztratív feladatokat modern, digitális megoldásokkal szeretnék kiváltani. 
 

Erőforrás tervezés

 

Ha a papír alapú dokumentumok és manuálisan kezelt munkafolyamatok túl sok humán és anyagi erőforrást igényelnek.

Integráció

 

Ha már használnak Microsoft megoldásokat és gyorsan telepíthető alkalmazásokat keresnek újabb szoftverek beszerzése nélkül..

DÍJMENTES KONZULTÁCIÓ ÉS BEÜZEMELÉS

 
Vásárlás előtt ingyenes konzultáció és személyes demo lehetőséget biztosítunk, továbbá segítséget nyújtunk a rendszer beüzemelésében.

Küldetésünk, hogy ügyfeleinkkel együttműködve széleskörű innovatív megoldásainkkal, munkafolyamatok digitalizációjával, automatizmusokkal támogassuk őket a digitális átalakulásukban, és mindezzel hozzájáruljunk az operatív és üzleti munkafolyamataik hatékonyabbá tételéhez. Ehhez online, vagy előzetes felmérés alapján az ország egész területén személyes demo lehetőségét biztosítunk ügyfeleinknek.

 

MEGOLDÁSAINK

MEGOLDÁSAINK

Ismerje meg termékeinket részletesebben! 


 

Termékbevezetés folyamata

Termékbevezetés folyamata


 

Gyorsan telepíthető és tanulható megoldásra van szüksége?

KOMPLEX, TELJESEN EGYEDILEG FEJLESZETETT RENDSZER

EGYSZERŰBB, EGYEDILEG FEJLESZTETT RENDSZER

KONICA MINOLTA KERETRENDSZER

Kapcsolat

Kapcsolat

Érdeklődik gyorsan telepíthető Microsoft megoldásaink iránt?

Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

Melyik megoldás iránt érdeklődik?:


Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.
reCaptcha:*

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!