Állomás 1.

digitális munkahely támogató megoldás csomag és egyéb M365 bemutató előadás

 

ÁLLOMÁS 1.

 

ÖN EGY OLYAN TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁST SZERETNE, AMELLYEL

Önnek semmi dolga nincs, nem kell adminisztrálnia, nincs szükség kontrollra, nem kell felügyelni az eszközöket, automata rendszerek és távoli szolgáltatások támogatják a folyamatos működést gyorsabb reakció és megoldási idő garantálása mellett, nem kell többé aggódnia a költségek miatt, megoldott az adatok és bizalmas dokumentumok védelme, fontos a környezettudatosság, igényeinek megfelelően rugalmasan alakítható a szerződés, a számla pedig egyszerűen értelmezhető.

ÖNNEK NEM FÉNYMÁSOLÓRA VAN SZÜKSÉGE, hanem egy olyan akár kötöttségektől mentes teljeskörű DIGITÁLIS IRODAI szolgáltatásra, akár rövidebb /hosszabb periódusra, amellyel a cégénél a nyomtatási és további egyes munkafolyamatok egyszerűen és költséghatékonyan elvégezhetők, maximális rendelkezésre állást, gyorsabb kiszolgálást és biztonságos dokumentumkezelést/munkavégzést biztosítva a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával!

ÖNNEK IS FONTOS A KOMMUNIKÁCIÓ ÉS A KÖZÖS MUNKA HATÉKONYABBÁ TÉTELE?
„Most kezdte el használni a Teams-et? Megismerné, hogy pontosan mely munkafolyamatait hogyan fejlesztheti a Teams-sel és egyéb M365 alkalmazásokkal? Szeretne időt és energiát megtakarítani az alkalmazások megfelelő használatával? Szeretné, hogy kollégái otthonról is ugyanolyan hatékonyan végezzék munkájukat mintha az irodában ülnének?”
JELENTKEZZEN BEMUTATÓNKRA!”
 Célcsoport:
Kis és középvállalkozások

 

Agenda

Agenda

RETHINK Print Model – menedzselt nyomtatási szolgáltatások.

10:00 - 11:00

 

LEÍRÁS

Minden az egyben teljeskörű nyomtatás szolgáltatás digitális munkahelyi megoldásokkal, stresszmentes nyomtatással, innovatív és gyors szervizszolgáltatásokkal, biztonságos dokumentumkezeléssel és környezettudatossággal.

 

KIKNEK AJÁNLJUK?

kis és középvállalkozásokBővebben JELENTKEZÉS

Közös munkavégzés támogatás - Teams és egyéb alkalmazások BEMUTATÓ

11:00 - 12:00

 

LEÍRÁS

A digitalizáció felgyorsulásával és a Home Office munkavégzés bevezetésével cégmérettől függetlenül egyre nagyobb mértékben támaszkodnak a vállalkozások a hatékony kommunikációt és közös munkát támogató technológiákra. Ismerje meg közelebbről bemutató keretében a TEAMS és további M365 alkalmazásokat (Planner, Sharepoint alapok, OneDrive, Forms). Sokkal több mint konferenciaszervezés.
 

KIKNEK AJÁNLJUK?

kis és középvállalkozásokBővebben JELENTKEZÉS
 

Regisztráljon ONLINE rendezvényünkre!


Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
A Küldés gombra kattintással hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. az itt megadott adataimat a rendezvényen való részvételem biztosítása céljából szereplő Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kapcsolatfelvétel céljából kezelje.
reCaptcha:*

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!  

ikonok.jpg

Hogyan támogatják az IoT kamerarendszerek az üzleti és operatív munkafolyamatokat?
 
Értékajánlatunk:
 
  • Integrált parkolásmenedzsment megoldás
  • Felületi minőségvizsgálat gépi tanulással
  • Energiafüggetlen videó távfelügyeleti megoldás
  • Centralizált,  többlépcsős beléptetés
  • Elesés érzékelés Mobotix kamera applikációval
  • Felületi hőmérsékletmérés, preventív riasztással
  • Adatvezérelt, értékesítés támogató csomag biztonságos vásárlás funkciókkal (kiskereskedelem)

 

    Bővebben és JELENTKEZÉS