Smart Mirror Nyereményjáték Program

Munkahelyi biztonság növelése AI megoldással? Fedezze fel Ön is a FORXAI Smart Mirror megoldásukat!

Bővebben

Kedves Látogató!

 

Köszönjük, hogy érdeklődik a kiállításon bemutatkozó AI megoldásunk iránt. A FORXAI Smart Mirror specifikusan azon iparágak számára készült, ahol a személyi védőfelszerelések használatának szigorú betartása kritikus fontosságú.

Hozzájárul a munkavállalók biztonságának megőrzéséhez, a munkával kapcsolatos balesetek és megbetegedések elkerüléséhez, azáltal, hogy ellenőrzi a védőfelszerelések megfelelő viselését. Továbbá lehetővé teszi a vállalatok által vásárolt PPE-k minőségének ellenőrzését, mellyel segíti a megfelelő szolgáltató kiválasztását és a költséghatékonyságot is.  

Teszteljük együtt az innovatív alkalmazást az XL Standon, vegyen részt Ön is Smart Mirror Játék Programunkban, mellyel egy 1 főre szóló PRÁGAI utazást nyerhet. 

Smart Mirror Nyereményjáték Program

Smart Mirror Nyereményjáték Program

Smart Mirror Nyereményjáték Program

I. Keresse az XL Standon a Smart Mirorrt!

Hogy könnyebben felismerje, nézze meg a videót! Bővebben

II. Tesztelje a SMART MIRROR tudását!

Vegye fel a maszkot, amit kapott tőlünk, és álljon elé! Amennyiben nem kapott maszkot, kérje standunkon!

III. Találkozzon a Smart Mirrorral PRÁGÁBAN!

Csatlakozzon az IOT MEGOLDÁS-SZÁLLÍTÓI VERSENY különdíjas győzteséhez! Részletekért olvassa el a „Hogyan vehetek részt nyereményjátékban” leírásunkat a következő pontban!

Hogyan vehetek részt Nyereményjátékban?

Hogyan vehetek részt Nyereményjátékban?

Hogyan vehetek részt Nyereményjátékban?

I. LÉPÉS

A Smart Mirror tesztelését követően Hírlevélre történő feliratkozás szükséges, hogy értesíteni tudjuk a Program további részleteiről!

II. LÉPÉS

2.    A rendezvény után tájékoztatjuk a Smart Mirrorral kapcsolatos hírünkről, melyet a LinkedIN céges oldalunkon helyezünk el.

III. LÉPÉS

3.    Ossze meg LinkedIN-en a Konica Minolta Business Soluitons Hungary oldalán a Smart Mirroral kapcsolatos hírünket május 2-ig, a következő üzenettel: „Már én is kipróbáltam! #FORXAI Mirror”

NYEREMÉNY

Nyereményjátékban résztvevők között 1 db 1 főre szóló 2 napos (1 éjszaka) PRÁGAI utazást sorsolunk ki. A sorsolás időpontja: 2024. május 6. 14:30.

A nyereményszabályzat részleteiért kattintson ide!
 

FORXAI Mirror működés közben.

Nyereményjáték jelentkezés