Budapest

Konica Minolta a SecuriForum konferencián

Save the date

Megosztás

Konica Minolta a SecuriForum konferencián

Konica Minolta a SecuriForum konferencián


Konica Minolta a SecuriForum konferencián | 2022.03.30-31.
 
A több ezer főt felvonultató SecuriForum konferencia és kiállítás idén március végén került megrendezésre, ahol a látogatók számos új technológiával és üzleti lehetőséggel ismerkedhettek meg, köztük a Konica Minolta IoT alapú biztonságtechnikai megoldásaival.

Szűcs Attila a Konica Minolta Magyarország VSS üzletágának vezetője a „Videó analitika nemcsak a biztonságtechnika szolgálatában” című előadásának keretében mutatta be az érdeklődőknek, milyen értékajánlatokkal tudjuk támogatni mind rendszerintegrátor partnereket mind pedig a végfelhasználókat.

A 2022-es évben a meglévő és az új értékajánlataink széles körben történő megismertetése céljából kiemelt hangsúlyt biztosítunk marketing kommunikációs aktivitásainkra. Számos szakmai eseménnyel, termék bemutatóval készülünk, szakmai konferenciákon veszünk részt, fokozzuk online marketinges tevékenységeinket és nem utolsó sorban személyes konzultációval állunk partnereink és ügyfeleink rendelkezésre. - tette hozzá. Kószás Attila a Konica Minolta Magyarország regionális marketing vezetője.
 

Lépjen velünk kapcsolatba!