Budapest

Konica Minolta a SecuriForum konferencián

Save the date

Megosztás

Konica Minolta a SecuriForum konferencián

Konica Minolta a SecuriForum konferencián


Konica Minolta a SecuriForum konferencián | 2022.03.30-31.
 
A több ezer főt felvonultató SecuriForum konferencia és kiállítás idén március végén került megrendezésre, ahol a látogatók számos új technológiával és üzleti lehetőséggel ismerkedhettek meg, köztük a Konica Minolta IoT alapú biztonságtechnikai megoldásaival.

Szűcs Attila a Konica Minolta Magyarország VSS üzletágának vezetője a „Videó analitika nemcsak a biztonságtechnika szolgálatában” című előadásának keretében mutatta be az érdeklődőknek, milyen értékajánlatokkal tudjuk támogatni mind rendszerintegrátor partnereket mind pedig a végfelhasználókat.

A 2022-es évben a meglévő és az új értékajánlataink széles körben történő megismertetése céljából kiemelt hangsúlyt biztosítunk marketing kommunikációs aktivitásainkra. Számos szakmai eseménnyel, termék bemutatóval készülünk, szakmai konferenciákon veszünk részt, fokozzuk online marketinges tevékenységeinket és nem utolsó sorban személyes konzultációval állunk partnereink és ügyfeleink rendelkezésre. - tette hozzá. Kószás Attila a Konica Minolta Magyarország regionális marketing vezetője.
 

Konica Minolta a SecuriForum konferencián

Konica Minolta a SecuriForum konferencián

Lépjen velünk kapcsolatba!


Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!