CSATLAKOZZON HOZZÁNK A VIRTUAL.DRUPA ESEMÉNYEN!

Megosztás

virtual.drupa 2021

Gondoljuk újra együtt a lehetőségeit! Csatlakozzon hozzánk a virtual.drupa eseményen 2021. április 20-23. között, ahol egy átfogó képet kaphat az új technológiák, a munkafolyamat automatizálás, a marketing szolgáltatások és az üzletfejlesztés területein használt legújabb innovációkról.


Merítsen ötleteket online előadásaink alkalmával, ahol  az alábbi témákkal találkozhat: nyomdaipar jövője, új üzleti lehetőségek meglévő ügyfelei körében, új ügyfelek szerzése és vállalati profitabilitás.
Ezúton szeretnénk meghívni Önt, hogy vegyen részt előadásainkon, ahol betekintést nyerhet a legújabb technológiáinkba a nyomdaipar, a címkegyártás, a tintasugaras nyomtatás, a felületnemesítés és egyéb finishelési lehetőségek terén, melyek nagyban hozzájárulhatnak üzlete fejlődéséhez.

 

Agenda

Agenda
21.
ápr. 2021

Automatizált digitális nyomtatás

„A megrendeléstől a kész nyomdai termékig”. Az online előadás során bemutatjuk, a Konica Minolta szoftveres és hardveres megoldásai hogyan támogatják a hatékonyabb nyomtatási folyamatot. Az átfogó web-to-print szolgáltatás az AccurioPro Flux segítségével, az ellenőrzött nyomtatásvezérlés az AccurioPro Dashboard használatával, az AccurioPress C4080-as széria és a C14000-es széria nyomdagépei továbbá a számos inline finishelési lehetőség mind segítséget nyújthat vállalatának a digitális transzformáció elérésében.

23.
ápr. 2021

Minden egy helyen: MOTIONCUTTER nagysebességű digitális lézervágó

A MOTIONCUTTER nagysebességű digitális lézervágó alapvető funkcióival, mint a vágás, kontúrvágás, gravírozás, bígelés és perforálás sokféle finishelési lehetőséget biztosít, egészen a technikai feldolgozástól a kreatív díszítésig. Tapasztalja meg, hogy milyen egyszerű lehet a változóadat kezelés és fedezze fel piaci esélyeit egy teljesen automatizált rendszerrel!

Címkegyártás és csomagolás

A csomagolásgyártás piaca folyamatosan növekszik. Különösen a címkenyomtatás és a hullámkarton doboz készítés szegmensei mutatnak nagy lendületet. Az előadás során bemutatjuk, hogyan kombinálhatja mindkét szegmenst egy munkafolyamatban

20.
ápr. 2021

Csatlakozás – Tanulás – Növekedés a Prokom segítségével

A nyomdaipari szolgáltatók számára az üzleti szempontok kiemelkedő fontosságúvá váltak. Fókuszba került a költségek csökkentése, a hatékonyság javítása, a bevételek növelése és a magasabb jövedelmezőség elérése. A Prokom a Konica Minolta felhasználói közössége, ahol a tagoknak lehetősége nyílik más szolgáltatókkal kapcsolatba lépni és adott esetben tanulni egymástól, ötleteket meríteni, hogy miként tudják növelni üzletüket. Az online előadás során a Prokom tagjai osztják meg egymással hogyan boldogulnak ebben a kihívásokkal teli időszakban.

22.
ápr. 2021

Lehetőségek újragondolva! Magas nyomtatási minőség az AccurioJet KM-1e UV tintasugaras színes nyomdagéppel

Az ipar legújabb kihívása már nem a reakcióról, sokkal inkább a helyreállításról és a megerősítésről illetve a hatékonyság és a termelékenység fejlesztéséről szól. A legújabb UV digitális tintasugaras nyomdagépünk, az AccurioJet KM-1e ötvözi az ofszet nyomtatásra jellemző nyomatminőséget és stabilitást a legújabb digitális technológia előnyeivel. Az online előadásunk során bemutatjuk a rugalmas médiakezelés és az előkészítést nem igénylő változó adatkezelés előnyeit B2+ méretű ívek nyomtatása során.

MGI – A felületnemesítés ereje

A nyomtatás ma már nem csupán a kiváló minőségről, a jó szolgáltatásról és az alacsony árakról szól. A lakk és a fólia használata értéket ad a nyomatoknak és lehetőséget biztosít arra, hogy vállalata nyereségesebb nyomtatási szolgáltatásokat és feladatokat biztosíthasson a végfelhasználók számára. Az online előadás során bemutatjuk, hogy ez miként valósítható meg egyszerűen a Konica Minolta belépő szintű, MGI Jetvarnish 3DS nyomdagépével.

KAPCSOLAT

KAPCSOLAT

Darmos Katalin
Konica Minolta Magyaroszág Kft.
katalin.darmos@konicaminolta.hu

Horváth Niké
Konica Minolta Magyaroszág Kft.
nike.horvath@konicaminolta.hu