ENERGIAHATÉKONYSÁGI ÉS KÖLTSÉGMEGTAKARÍTÁSI PROGRAM

érdekel!

MULTIFUNKCIÓS ESZKÖZÖK ENERGIATAKARÉKOS BEÁLLÍTÁSA
ÉS EGYÉB KÖLTSÉGHATÉKONYSÁGI MEGOLDÁSOK

 

Az egyre fokozódó és kedvezőtlen gazdasági körülmények következtében extrém kihívásokkal kell szembenézni a magyar vállalatoknak, mint például az energia árak elszabadulása, a folyamatosan növekvő infláció, az instabil EUR/HUF árfolyam, az ellátási lánc drágulása, a növekvő kamatok okozta emelkedő hitelköltségek vagy éppen a dolgozók megtartása. Ezen tényezők jelentős hatással vannak a cégek működöképességére, és operatív költségeik növekedését eredményezik.
 
A fentiekből adódóan a vállalatok mind arra kényszerülnek, hogy üzleti modelljüket átvizsgálják, új stratégiákat dolgozzanak ki, és választ találjanak a gazdasági hatások minimalizálására valamint az eredményük növelésére. Megoldásként szóba kerülhetnek a kiadások csökkentése, a munkaerő átstruktúrálása, új technológiák bevezetése, a munkafolyamatok digitalizálása vagy éppen a termék és szolgáltatás portfolio árazásának újragondolása.  
 
Annak érdekében, hogy a jelenlegi nehéz helyzetben segíteni tudjunk ügyfeleinknek,  kidolgoztunk egy olyan programot, amely révén az irodai munkavégzéshez - azon belül a dokumentumkezelési és videó alapú folyamatokhoz - kapcsolódó operatív és energia költségeik optimalizálhatók megoldásaink használatával.

 

Energiahatékonyság és költségmegtakarítás

Energiahatékonyság és költségmegtakarítás

PROGRAMUNK ELEMEI ÉS TOVÁBBI RÉSZLETEK

 

Energiatakarékos beállítások Konica Minolta multifunkciós berendezéseken ingyenes segítségnyújtással

Bővebben

További költséghatékonysági javaslatok és megoldások

Bővebben

rendezvény

rendezvény

ENERGIAHATÉKONYSÁG ÉS KÖLTSÉGMEGTAKARÍTÁS MUNKAFOLYAMATOK DIGITALIZÁLÁSÁVAL

| ROADSHOW 

 

Vegyen részt Ön is eseményünkön, ahol esettanulmányokon keresztül bemutatjuk, hogy az egyes munkafolyamatok digitalizálásával valamint az egyéb megoldásokkal - mint például költségmenedzsment rendszer, felhős alkalmazások, audio vizuális távoli ügyfél kiszolgálás – hogyan csökkenthető jelentősen a manualitás, miként tehető élvezhetőbbé a mindennapi munkavégzés, valamint az új automatizált rendszerekkel hogyan lehetséges időt és költséget megtakarítani.
 

Bővebben

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel