CS Remote Care- Távfelügyeleti szolgáltatás

A CSRC biztosítja berendezésésnek összekapcsolását szervizközpontunkkal, automatikusan figyeli a készülékek állapotát, továbbítja karbantartásra-, kellékanyagra vagy javításra vontakozó kérelmet. A nyomtatórendszer karbantartásával kapcsolatos valamennyi gondot átvállalja, így Ön a fő üzleti tevékenységeivel foglalkozhat.

CSRC on-line távfelügyelet

CSRC on-line távfelügyelet

A CSRC szolgáltatásnak köszönhetően még hatékonyabban és gyorsabban üzemeltetheti multifunkciós eszközeit. A CSRC szolgáltatással a berendezés maga jelenti a kellékanyag állapotát és szállítására vonatkozó kérelmét, automatikusan továbbítja a berendezés esetleges meghibásodásáról szóló információt a Konica Minolta szervizközpontjához. A rendszeres a számlázásokhoz szükséges pontos számlálóállásokat szintén automatikusan eljuttatja. Nem kell sehová telefonálni, vagy e-mailt küldeni, szerviztechnikust keresni és megszervezni a javítást, mindezen tevékenységek teljesen automatikusan zajlanak. 


A CSRC szolgáltatás az alábbiakat tartalmazza:


Automatikus számláló leolvasás

  • Kevesebb és kényelmesebb adminisztráció
  • Pontos számlázás

Automatikus hiba illetve karbantartás bejelentés

  • Hatékonyabb hibaelhárítás, akár már első alkalommal is
  • Gyorsabban észlet meghibásodások

Automatikus kellékanyag rendelés

  • Gyorsabb kellékanyag kiszállítás
  • Nincs gépleállás kellékanyag hiány miatt


Lépjen kapcsolatba velünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.
reCaptcha:*

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings  

Kövessen minket a LinkedIn oldalunkon!

Cégünkről, innovációinkról, eseményeinkről, állásajánlatainkról és egyéb híreinkről már a Linkedin oldalunkon is olvashat.
Kövessen minket!
Kövessen minket!