Teljeskörű Üzemeltetési Szerződés (TÜSZ)


A modern vállalkozások számára ma már elengedhetetlen, hogy a munkavégzéshez szükséges eszközeik minden nap 100%-ig rendelkezésükre álljanak. 


A mai multifunkciós készülékek esetén ahol egyszerre akár több feladatot is elláthatunk (dokumentum archiválás, nyomtatás stb.), vagy mikor teljes munkacsoportok dolgoznak egy eszközön már megengedhetetlen, hogy hosszabb ideig kiessenek a napi munkából. Továbbá időt és bosszúságot okoz ha egy meghibásodott géphez megfelelő szakembert kell mégis keresnünk. 


A Konica Minolta Teljeskörű Üzemeltetési szerződése erre a problémára nyújt megoldást. Tapasztalt és képzett szakembereinkkel, a szerződés keretein belül vállaljuk a multifunkciós eszközök, nyomtatók üzemeltetését. 


A fix futamidejű szerződés ideje alatt a megrendelőinknek a következő szolgáltatásokat nyújtjuk:

A fix futamidejű szerződés ideje alatt a megrendelőinknek a következő szolgáltatásokat nyújtjuk:
  • a szerződött berendezések rendszeres karbantartását
  • az üzemeltetéshez szükséges eredeti alkatrészek és kellékanyagok biztosítását (kivéve tűzőkapocs) és ezeknek a kiszállítását
  • a javításokat a szerződésben vállalt időn belül megkezdjük
  • szolgáltatási típustól függően a helyszínen nem javítható hiba esetén cseregépet biztosítunk
  • továbbá komplex ajánlattétel keretében vállaljuk a nem Konica Minolta gyártmányú multifunkciós eszközök szervizmunkáit is


A Teljeskörű Üzemeltetési Szerződés egy kényelmes és egyszerű  megoldás, mert éves szinten tervezhetővé válik az eszközök üzemeltetésének költsége. Továbbá a szerződéssel rendelkező ügyfeleink gépeinek állapotát, számlálóállását folyamatosan figyelemmel kísérjük és szükség esetén javaslatot teszünk az optimális üzemeltetés érdekében.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.
reCaptcha:*

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings  

Kövessen minket a LinkedIn oldalunkon!

Cégünkről, innovációinkról, eseményeinkről, állásajánlatainkról és egyéb híreinkről már a Linkedin oldalunkon is olvashat.
Kövessen minket!
Kövessen minket!