Konica Minolta Mobile Print


Egyszerű mobilnyomtatás


Ingyenes megoldás a jobb mobilnyomtatáshoz


Nyomtatás és szkennelés – a Konica Minolta Mobile Print révén mindig kéznél.


A modern üzleti környezet gyakran elvárja, hogy komoly problémákra, dokumentációs hibákra vagy késlekedésekre azonnal, helyben reagáljunk. A vezeték nélkül az internetre csatlakozó laptopok és mobileszközök szerencsére jelentősen megkönnyítették a kommunikációt és feladatkezelést, és ez a mobilitás, illetve rugalmasság más üzleti területekre is átterjedt. A Konica Minolta Mobile Printing révén sokkal többet tehet annál, mint hogy egyszerűen letölt egy, a dokumentációjából hiányzó fájlt: lehetővé teszi, hogy azonnal csatlakozzon a kiválasztott MFP nyomtatóhoz, és pillanatokkal később már a kezében tarthassa a nyomatot.


A Konica Minolta mobilnyomtatás ingyenes alkalmazás formájában érhető el. Lehetővé teszi, hogy nyomtatási munkákat küldjön és dokumentumokat szkenneljen távolról egy szempillantás alatt. Ne féljen attól, hogy nem tudja, hogyan kell egy bonyolult felületet kezelni: az alkalmazás átlátható és könnyen kezelhető, még akkor is ha siet és egyszerre több dolgot csinál. A Konica Minolta Mobile Printing bármilyen méretű vállalkozás számára tökéletes megoldás – az egy nyomtatóval rendelkező kis vállalkozásoktól a globális jelenléttel rendelkező nemzetközi szervezetekig.


Konica Minolta Mobile Print logó


Download the free app now:

KMMP_QR_itunes.png
App_store_badge.png
KMMP_QR_google-play.png
get_it_on_play_logo.png
KMMP_QR_windows-app-store.png
download_from_windows_phone_store_144x50.png
Konica Minolta Mobile Print munkafolyamat

Jellemzők

Jellemzők

A Konica Minolta Mobile Print egy ingyenes mobilnyomtatási alkalmazás, amely a legnagyobb mobilplatformokon (többek között iOS, Android és Windows 10) elérhető. Összekapcsolja a mobileszközöket a multifunkciós Konica Minolta bizhub eszközökkel. Mi az alkalmazás két fő funkciója? Lehetővé teszi, hogy egy mobil eszközről nyomtasson vagy oda szkenneljen. Így az üzleti felhasználók fontos dokumentumaikat mindig kéznél tarthatják.


  • Végpontok közötti fájltitkosítás
  • Hozzáférési jogosultságok
  • Kisebb működési költségek
  • Az elterjedt számlázási és nyomtatáskezelési rendszerekbe integrálható
  • 10 perc alatt telepíthető
  • Biztonságos nyomtatás


Nincs szükség összetett infrastruktúrára és költséges új eszközökre: mobil eszközét könnyedén, azonnal csatlakoztathatja és már nyomtathat is. A fájlok forrása nem számít, mivel a mobilnyomtatás az eszköz belső memóriájából, e-mailből, böngészőből, ismerős programokból vagy Google Cloud Print szolgáltatásból bármikor elindítható. A mobil szkennelés egy Konica Minolta többfunkciós nyomtató segítségével most még egyszerűbb: csak annyit kell tennie, hogy megosztja a fájlokat munkatársaival, elküldi azokat közvetlenül mobiltelefonjaikra vagy elmenti egy felhőbe. A fájltípus sem jelent problémát: a Konica Minolta Mobile Print a legtöbb népszerű fájlformátumot támogatja, többek között JPEG-et, GIF-et, BMP-t, PNG-t, PDF-et, TIFF-et, XPS-t, DOCX-et, XLSX-et, PPTX-et és sok egyéb mást is. Nem probléma, ha nincs meg egy tervrajz, egy szerződés egy bizonyos része vagy egy másik típusú fájl papír alapú verziója, egyszerűen csak egy nyomtatóra van szüksége. Rendszergazda által felügyelt hozzáférési jogosultságok rendelhetők alkalmazottakhoz. A Konica Minolta mobilnyomtatással kiemelkedően rugalmas maradhat. Egy vendég látogat telephelyére? Gyorsan és egyszerűen adhat neki vendég nyomtatási jogosultságot. A PIN-kódon, azonosítókártyán vagy felhasználónéven és jelszón keresztüli hitelesítés egy biztonságos módja a bizalmas dokumentumok védelmének. Hagyja, hogy vállalkozása növekedjen, és próbálja ki a mobilnyomtatást ingyen. Ez a megoldás időt, pénzt és energiát fog megtakarítani Önnek, valamint biztosítja a folyamatos felügyeletet, függetlenül attól, hogy éppen merre jár.Konica Minolta Mobile Print munkafolyamat


Get the product brochure now to have all information at hand.

Konica Minolta Mobile Print brochure

Lépjen kapcsolatba velünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!