Konica Minolta Color Care Production Server


Nyomdai színkonzisztencia és rugalmasság


A Color Care Production Server a több nyomtatóval dolgozó nyomtatási szolgáltatók optimális választása, mivel tökéletes színkonzisztenciát biztosít az összes kimeneti eszközön. Az intelligens nyomtatási- és színkiszolgáló megbízható módon egyezteti össze a színkimeneteket, típustól és gyártótól függetlenül, az eszközök között. A rendszer a nyomtatási adatokat minden nyomtatóra és papírtípusra optimalizálja, ezzel biztosítva az eredetihez és a vonatkozó nyomtatási szabványhoz leginkább igazodó színhűséget. És a Konica Minolta nyomtatók finishelő funkcióinak teljes körű vezérlésével a finishelés könnyedén automatizálható, egyenletes és egyszerű munkafolyamatot elérve ezáltal.

A Color Care Production Server jobb nyomdai teljesítményt biztosít, segítve a vállalkozás növekedését és terjeszkedését.


Color Care Production Server munkafolyamat

Konica Minolta Color Care Production Server

Konica Minolta Color Care Production Server

Egészítse ki csapatát: szkenneljen a csúcsminőségű Spectrophotomer FD-5BT-vel

  • M1 üzemmód – modern szabványokra készen
  • Kiváló eszközök közötti megegyezés
  • Kijelző különálló használathoz
  • Teljes körű spektrodenzitométer

Get the product brochure now to have all information at hand.

Konica Minolta Color Care Production Server brochure

Lépjen kapcsolatba velünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings  

Kövessen minket a LinkedIn oldalunkon!

Cégünkről, innovációinkról, eseményeinkről, állásajánlatainkról és egyéb híreinkről már a Linkedin oldalunkon is olvashat.
Kövessen minket!
Kövessen minket!