"Minden-az-egyben" IT megoldás

Workplace Hub

Workplace Hub: egyszerűsítse IT megoldásait


Komplett IT rendszer - IT infrasturktúra menedzselt IT szolgáltatásokkal

A növekvő adatmennyiség, a technológia és a komplexitás korában üzletének számtalan kihívással kell szembenéznie: munkavállalói mobilabbak, mint valaha; az adatbiztonsági alapelvek egyre szigorodnak; számos különböző rendszer igényel további fejlesztést; és nem utolsó sorban a munkafolyamatok automatizálása egyre fontosabb szereppel bír.   


A Workplace Hub egy olyan komplett IT rendszer, amely a fokozott adatbiztonság mellett leegyszerűsíti az IT infrastuktúrájával kapcsolatos folyamatokat, és megszünteti az azzal járó fejfájásokat. 


A Workplace Hub-bal optimalizálhatja az IT-ra fordított költségeit, biztonságban tudhatja adatait és azokkal a feladatokkal foglalkozhat, amelyek valóban számítanak.

Fedezze fel a jövő munkahelyét! Fordítson több időt üzlete fejlesztésére! Egyszerűen – mindent egy helyen.

Technológia, ami Ön köré épül: Konica Minolta Workplace Hub

A különböző rendszerek közötti kompatibilitás problémája egyike a legnagyobb akadályoknak, ami a produktivitás útjába állhat, egészen mostanáig. A munkahelyi informatikai infrastruktúra elemeinek egyesítésével a Workplace Hub megszünteti ezt az akadályt és intelligens alapú szolgáltatásokat kínál. Az IT környezet tervezése, menedzselése és növelése így egyszerűbbé válik, amit általában a szervezetek célként tűznek ki maguk elé. A Workplace Hub-nak köszönhetően a munkavállalók eredményesebben dolgozhatnak bármilyen eszközről és bárhonnan. Vegye kezébe az irányítást technológiája felett! IT az Ön feltételei szerint!

"Minden-az-egyben" IT megoldás

"Minden-az-egyben" IT megoldás

Előnyök

A Workplace Hub több eszközből áll, amelyekkel az informatikai menedzsmentjét javíthatja. Egy teljes informatikai ökoszisztémában egyesíti a menedzsmentet, az együttműködést, a technológiát és a támogatást. Az informatikai szolgáltatások platformját a Konica Minolta fejlesztette ki azzal a céllal, hogy hatékony és eredményes együttműködést nyújtson a vállalkozásoknak, olyan kiemelkedő technológiai partnerekkel, mint a Hewlett Packard Enterprise, a Sophos és a Microsoft.

Csökkenti az IT komplexitást

Csökkenti az IT komplexitást

A csapat hatékonyságát növeli

A csapat hatékonyságát növeli

Optimalizálja az IT költségeit

Optimalizálja az IT költségeit

Biztonságot nyújt az összes adatának

Biztonságot nyújt az összes adatának

Lépjen kapcsolatba velünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:*

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings  

Kövessen minket a LinkedIn oldalunkon!

Cégünkről, innovációinkról, eseményeinkről, állásajánlatainkról és egyéb híreinkről már a Linkedin oldalunkon is olvashat.
Kövessen minket!
Kövessen minket!