Kártyaolvasó

részletek

 
Felhasználó azonosítás
 
Az MFP-k esetében az egyik legsérülékenyebb pontként azonosítható az, hogy bárki névtelenül nyomtathat rajtuk. Ennek kiküszöbölésre nagyszerű megoldást jelenthet a PIN-kódos, chipkártyás vagy a biometrikus felhasználó-azonosítás, amelynek révén az adott dokumentumot csak az a személy nyomtathatja ki, aki erre jogosult.

Ennek a megoldásnak számos előnye van:
✅ Az érzékeny dokumentumok nem fognak felügyelet nélkül heverni az MFP-k tálcáján,
✅ Azáltal, hogy a dokumentumok nem kerülnek azonnali kinyomtatásra, a felhasználók is sokkal jobban oda fognak figyelni arra, hogy csak annyi példányt nyomtassanak amennyi tényleg szükséges, ezáltal óvják a környezetünket is.
✅ A nyomtatásra küldött dokumentumok mindaddig a szerveren várakoznak ameddig a felhasználó nem azonosítja magát a multifunkciós eszközön.
✅A nyomtatási soron várakozó dokumentumoknál van lehetőség a tévesen elküldött dokumentumokat törölni, a szükséges fájlokat kedvencként beállítani, továbbá a különféle nyomtatási beállításokat módosítani.
✅A már kinyomtatott dokumentumok bizonyos ideig újra nyomtathatók, anélkül, hogy ismételten elküldenénk azokat a munkaállomásunkról/laptopunkról.
✅A nyomtatásra küldött dokumentum a környezet bármely nyomtatóján kivehető, amelyen a felhasználó azonosítja magát. Ezzel elkerülve a sorban állást.
Azonosítási lehetőségek

✓    PIN kód
✓    Felhasználónév és jelszó
✓    Kártyás azonosítás
✓    Keytag
✓    Mobiltelefon

Ezek közül a kártyás azonosítás a legkedveltebb. Ekkor egyetlen kártyaérintéssel történik a zárolás feloldása, ezzel időt és energiát takarítva meg.Portfóliónkban több fajta kártyaolvasó is megtalálható, hogy minden esetben megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást ügyfeleink számára. A változó igények minél rugalmasabb kiszolgálása érdekében univerzális kártyaolvasókat is tudunk biztosítani.
 
Univerzális kártyaolvasó

A Y Soft által gyártott MF-X+ kártyaolvasó egyidejűleg több mint száz különböző RFID kártyatechnológiát azonosíts magas és alacsony frekvencián, különösebb konfiguráció nélkül. Egy kártyaolvasó, amely számos technológia olvasására alkalmas.

 
Fokozott jelerősség és -minőség

Az MFX kártyaolvasó javítja az RFID chip által kibocsátott jel erősségét és minőségét. Az erősebb és jobb minőségű jel leolvasásával a kártyaolvasó nagyobb távolságból is tudja pontosan olvasni a chipeket. Ez azt jelenti, hogy a felhasználóknak nem kell pontosan a kártyaolvasóra helyezni kártyáikat, és továbbra is probléma nélkül azonosíthatják magukat.
 

A különböző típusú MF-X olvasókat teljes mértékben a Y Soft tervezte, tesztelte, gyártotta és támogatja. Így a nyomatmenedzsment rendszerekkel egyazon forrásból tudjuk biztosítani ügyfeleink számára a kártyaolvasókat is.
Akár olyan univerzális olvasót keres, amely a legtöbb technológiával működik világszerte, beleértve a Legic Advant-ot, a HID iClass SE-t és a mobileszközöket, akár egy egyedi technológiával rendelkezőt, segítünk megtalálni a megfelelőt.
 
FUNKCIÓ/KOMPONENSEK MFX
ULTIMATE
MFX
MOBILE
MFX
READER
MFX
LITE
Legic Connect    
Legic Advent UIN*  
Legic Prime    
Bluetooth LE    
NFC    
HID iClass (beleértve az SE/SR-t is) UIN*  
HID Prox  
MIFARE Classic, Desfire
Sony Felice UIN* UIN* UIN* UIN*
EM Marine
Cotag
Indala
Tills
Hitag
Egyedi
         
         
         
 
*UIN (Unique Identifier Number – Egyedi azonosító szám) Az olvasó leolvashatja a nyilvános (nem biztonságos) azonosítót a kártyáról, de nem férhet hozzá a védett (titkosított) adatokhoz.
 
Kártyaolvasókon túl különböző típusú proximity kártyacsomagokkal is állunk ügyfeleink rendelkezésére
 

MŰSZAKI ADATOK