INTELLIGENS DIGITÁLIS MUNKAHELY

Digitalizáció, automatizációk, IoT megoldások

REGISZTRÁCIÓ

 

A biztonságos rendezvény érdekében az alábbiakat biztosítjuk a jelenlévők számára:

  • regisztráció előtti anonim, fájdalommentes nyalókás antigén tesztelés minden résztvevőnek, (bővebben a tesztről)
  • regisztráció előtti felületi testhőmérséklet-mérés intelligens Mobotix hőkamerával,
  • regisztrációkor védettségi kártya felmutatása,
  • előadások alatt maszkok biztosítása,
  • távolságtartás az előadói teremben,
  • kézfertőtlenítők elhelyezése a rendezvény területén.

 Digitális stratégia, integráció, munkaerő megtartás. A jelen kor kihívásai közt. 

Digitális munkahely megoldás szállító vállalatként célunk, hogy innovatív megoldásainkkal támogassuk ügyfeleinket a digitális átalakulásban és az élményekkel teli munkakörnyezet kialakításban.

Mit tehet egy vállalat annak érdekében, hogy az operatív munkafolyamatai egyszerűbbek és hatékonyabbak legyenek, az időrabló adminisztratív feladatoktól megszabaduljon, és a munkavállalóknak a mindennapi munkavégzés élvezhetőbbé váljon? 
A vizuális információk automatikus feldolgozása, az intelligenciákon alapuló adatelemzések miként segíthetnek a hatékony működtetésben és a gyors döntések meghozatalában?  

Jelentkezzen szakmai eseményünkre, ahol megvalósult projektek révén mutatjuk be a digitalizációs értékajánlatainkat és az általuk nyújtott előnyöket.

 

AGENDA | 10:00 – 16:00


10:00 – 12:00 | Digitalizáció az irodában


 

Magyarországi vállalatok digitális érettsége.
Támogatói programunkról bővebben.

Moduláris Dokumentum-menedzsment Portal pénzügyi, beszerzési és egyéb munkafolyamatokra tervezve. Biztonságosan a felhőben.

Pénzügyi folyamatok automatizálása. Számlafeldolgozás digitalizációja NAV3.0 integrációval. UBM esettanulmány. 

Középtávú vállalati digitalizációs stratégia a beszerzés és a logisztika területén az egyszerűbb, átláthatóbb es automatizált folyamatok kialakításával. CRH esettanulmány.

Üzleti hatékonyság növelése e-aláírás használatával


12:00 – 13:00 | EBÉD


 


13:00 – 14:30 | Detektálás, képi tanulás, vizuális információk automatikus feldolgozása, mesterséges intelligenciák, biztonságtechnika, audiovizuális remote kommunikáció


 


 


 


 


 


14:30 – 15:00 | SZÜNET


 


15:00 – 16:00 | EGYÉB INNOVÁCIÓK : AUTÓIPAR


 


 


 

 

KIKNEK JAVASOLJUK A RÉSZVÉTELT?


 


 


 

REGISZTRÁCIÓ

Részvételi igényét a lenti űrlap kitöltésével jelezheti felénk.

Melyik szekció előadásokon és programokon szeretne részt venni?:*
Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
A Küldés gombra kattintással hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. és a választott rendezvény időpontjától függően az adott épületet üzemeltető cég az itt megadott adataimat a rendezvényen való részvételem biztosítása céljából szereplő Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint illetve kapcsolatfelvétel céljából kezelje.
reCaptcha:*

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!