Konica Minolta

Magyarország

  • Magyar

Giving Shape to Ideas

Hír

A Konica Minolta bejelentette a "Workplace Hub" elnevezésű innovatív megoldását

Langenhagen/Berlin, Németország, 2017. március 23.

A Konica Minolta Inc. (Konica Minolta) bejelentette a "Workplace Hub"-ot, egy olyan új és innovatív informatikai megoldást, amely egyetlen központi platformban egyesíti a vállalkozás valamennyi IT technológiáját. A Workplace Hub képes bármilyen méretű vállalkozásnál "jövőállóvá" tenni a digitális átállás folyamatát. A megoldás első verziója 2017 őszétől lesz elérhető.

Az új platform a Konica Minolta hosszú múltra visszatekintő innovációjának következő állomását képviseli, megerősíti a cég helyzetét az informatikai szolgáltatások piacán, és olyan pozíciót biztosít a számára, amelyből tökéletesen ki tudja szolgálni az üzleti ügyfelek folyamatosan változó igényeit. A vállalkozás informatikai szervezetének egyszerűsítését szolgáló központi csomópontként a Workplace Hub az IT menedzsment és szolgáltatások általános költségeinek csökkentésével, illetve valós idejű, adatalapú betekintés biztosításával javítja a hatékonyságot, ily módon hatékonyabbá téve az üzleti folyamatokat. A teljes IT infrastruktúra valamint a meglévő és jövőbeli informatikai rendszerek, szolgáltatások menedzselését és összehangolását biztosítja, továbbá a Workplace Hub központi kezelőszervet ad a felhasználók kezébe, így téve lehetővé a rendszerek egyszerű kezelését és optimalizálását. 

Mindezen felül számos funkció és alkalmazás integrálásával a Workplace Hub az IoT, az adatelemzés és a mesterséges intelligencia előnyeit egyesíti, megváltoztatja a munka világát, hozzájárul az üzlet növekedéséhez, és egyben központi része lesz a jövő irodájának. Mindezeknek köszönhető javul a munkatársak közti együttműködés, ugyanakkor hatékonyabbá és egyszerűbbé válik az intelligens, adatalapú döntéshozatal. 

A Hewlett Packard Enterprise-zal, a Sophos-szal és a Microsofttal kialakított globális együttműködés kiváló és megbízható hardware, biztonsági és IT megoldások elérését teszi lehetővé számunkra. A Canonical és a BrainTribe által nyújtott kiegészítő szolgáltatások pedig hozzáférést biztosítanak a nyílt forráskód és a fejlett adatkezelés előnyeihez, ily módon elősegítve a vállalkozások eredményes digitális átállását. 

 „A Workplace Hub a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően fokozatosan a jövő munkahelye által igényelt szolgáltatások legátfogóbb platformjává fog válni, amely elősegíti a vállalkozás növekedését, és lehetővé teszi az informatikai rendszerek változó üzleti igényekkel összhangban történő kezelését. Emellett már most egyszerűsíti a számítástechnikai rendszerek üzemeltetését, és elősegíti az olyan új és izgalmas megoldások integrálását, mint például a mesterséges intelligencia." – nyilatkozta Dennis Curry, a Konica Minolta Üzleti Innováció és K+F divíziójának alelnöke.

Ez a stratégiai lépés lehetővé teszi a Konica Minolta számára, hogy széleskörű megoldásokat kínáljon ügyfeleinek, miközben továbbra is kiemelkedő minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújt az üzleti világ egészének.

"A munkahelyek eddig soha nem tapasztalt ütemben alakulnak át, és a digitális átállás egyre fontosabbá válik a jövőbeli működés és sikerek szempontjából" - mondta Shoei Yamana, a Konica Minolta Inc. elnök-vezérigazgatója. "A Workplace Hub nem csak az eredményes átállás lehetőségét biztosítja, hanem "jövőállóvá" is teszi a szervezeteket a technológiai innovációk következő hullámával szemben, amely máris elkezdett beszivárogni az üzleti környezetbe."

A Workplace Hub első verziója 2017 őszétől lesz igénybe vehető azon vállalkozások számára, amelyek elérhető áron keresnek minőségi vállalati IT irányítási szolgáltatásokat.

A nyitóeseménnyel, a felszólalókkal és a kerekasztal-beszélgetésekkel kapcsolatban további információkat találhat a workplacehub.konicaminolta.com weboldalon.


KÖZLEMÉNY

VISSZA