Konica Minolta

Magyarország

  • Magyar

Giving Shape to Ideas

Hír

A Konica Minolta elnyerte a PRINCE2 “Best Practice” díjat

A Konica Minolta Business Solutions Europe (Konica Minolta) elnyerte a hatodik alkalommal kiosztásra kerülő PRINCE2 ”Best Practice” díjat, melyet a frankfurti Best Practice User Group Deutschland e.V. ítélt meg a vállalatnak 2013. november 14-én. A Konica Minolta az elismerést a PRINCE2 módszertanon alapuló projektmenedzsment kitűnő alkalmazásáért kapta meg.

A Konica Minoltát az “Enterprise Product Configurator” (EPC) alapján díjazták. Ez egy európai szinten alkalmazott termék-konfigurátor, mely egyszerűsíti és szabványosítja az értékesítési folyamatokat. A Konica Minolta értékesítése ez által olyan ajánlatokkal szolgálhat az ügyfelei számára, mint a konzultáció, IT-menedzsment és egységes IT-infrastruktúra. A vállalat a megoldásaival tovább szélesítheti ügyfélközpontú tevékenységeit.

“Nagy megtiszteltetés hogy egy ilyen, a kitűnő teljesítményt igazoló díjat kaptunk a az általunk alkalmazott projektmenedzsmenttel kapcsolatos tevékenységeinkért. Olyan korábbi díjazottak után, mint a Deutsche Telekom, úgy érezzük, hogy megerősítést kaptunk azon törekvéseinkben, hogy különböző módon, ügyfélre szabottan járjunk el a cégen belüli projektek menedzselésében. Így biztosak lehetnek abban, hogy ügyfeleink a legjobb megoldásokat és szolgáltatásokat kapják, az igényeiknek megfelelően” – mondta a Konica Minolta Business Solutions Europe Nagyvállalati Projektek és Folyamatmenedzsment Osztályának EPC projektmenedzsere, Marc Schachteli.

A zsűri, melynek tagjai nagy szaktudással rendelkeznek a projektmenedzsment területén, érdemesnek találta a díjra a Konica Minolta EPC projektjét. Dr. Jörg Lobbes, a „Legjobb teljesítmény” díj elnökségének tagja így foglalta össze a Konica Minolta díjazását: “A Konica Minolta PRINCE2-höz való hatékony hozzáállása lehetővé tette, hogy sikeres projektet vigyenek véghez a PRINCE2 eszközeinek és alapelveinek használatával. A zsűrit lenyűgözte a PRINCE2 testreszabottsága, mely a PRINCE2 alapelvei közé tartozik és az alkalmazást jó példának tartják arra, hogyan lehet IT-projekteket sikerre vinni.

A Konica Minolta Magyarországról

A Konica Minolta Magyarország a Konica Minolta termékeinek és megoldásainak hazai importőre, valamint a Konica Minolta Inc., (Tokió, Japán) Business Technologies (BT) üzletágának részeként, annak tulajdonában lévő leányvállalata.
Az IT és a dokumentumkezelés területén, valamint a digitális nyomdaipari megoldások piacán meghatározó szerepet betöltő vállalat kiemelkedik üzleti tanácsadó programjával, az ehhez kapcsolódó implementációs és üzemeltetési szolgáltatásaival, továbbá a termék portfóliójának részét képező digitális nyomdaipari- és multifunkciós rendszereivel, megoldásaival. A Konica Minolta az Optimalizált Nyomtatási Szolgáltatások (OPS – Optimized Print Services) koncepciója révén, mely magában foglalja a teljes körű konzultációt, a hardveres és szoftveres megvalósítást és nem utolsó sorban a kihelyezett rendszer folytonos üzemeltetését, nagymértékben hozzájárul a vállalatok dokumentumkezelési folyamatainak hatékonyságának növeléséhez, költségmegtakarítást és átláthatóságot eredményezve.
A Konica Minolta, mint a piacvezetők egyike számára elsődleges a folyamatos kutatás-fejlesztés, valamint az, hogy rendszeresen új sztenderdeket állítson az egész nyomtatóipar elé. Mindezzel megfelelve annak, hogy ügyfeleit, köztük a nyomdaipari felhasználókat is, optimális megoldásokkal támogassa, és teljes mértékben megfeleljen az egyre komplexebb igényeknek.
A Konica Minolta, Inc. a Business Technologies üzletága, leányvállalatai, és viszonteladói révén több mint 150 országban van jelen a világon és közel 30600 alkalmazottat foglalkoztat. Árbevétele a 2012/2013-es pénzügyi évben meghaladta az 5,4 milliárd eurót.

Bővebb információért látogasson el a www.konicaminolta.hu weboldalra.


KÖZLEMÉNY

VISSZA