Konica Minolta

Magyarország

  • Magyar

Giving Shape to Ideas

Hír

A Konica Minolta innovációi a digitális gyártás terén a 2018-as Hannoveri Vásáron

A Konica Minolta a Hannoveri Vásáron (2018. április 23-27. között) mutatta be innovatív megoldásait, melyek a digitális gyártás jövőjét képviselik.

A Konica Minolta a Hannoveri Vásáron (2018. április 23-27. között) mutatta be innovatív megoldásait, melyek a digitális gyártás jövőjét képviselik (Hall 8, Booth C07). Összhangban azokkal a trendekkel és közelgő fejlesztésekkel, amelyek a világ legnagyobb ipari B2B vásárát idén meghatározzák, a Konica Minolta olyan különböző termékeket és szolgáltatásokat állít ki, melyek segítenek a gyártó cégeknek legyőzni a digitalizáció jelentette kihívásokat.
A tavalyi sikeres Hannoveri Vásár után cégünk idén megduplázza kiállítóterét, 93 m2 helyett 186 m2-en lesz jelen még több innovatív technológiával és szakértővel. A Konica Minolta számos, a digitális gyártás területére készült megoldását mutatja be: a gyártási munkafolyamatok digitalizálása IoT platformokon keresztül, a Siemens-szel és az AXOOM-mal együttműködésben, az összeszerelési folyamatok optimalizálása okosszemüveges irányítás segítségével, a dokumentum digitalizáció automatizációja Robotics BPO-n keresztül, valamint a Digital Colour Data Management-tel megvalósítható minőségellenőrzési kontroll is megtekinthető lesz majd. Ezen felül az intelligens video technológiákkal történő gép- és folyamatfigyelés, a videó-irányított, logisztika csomagolási munkát segítő csomagkövetési rendszer, a biztonságot növelő, kamera alapú gázfigyelési megoldás és a több nyelvet használó, nemzetközi vállalatok számára készült centralizált munkakönyv rendszer is bemutatásra kerül a kiállításon.
„A Konica Minolta számára a Digitális Gyártás a legfőbb téma, hiszen képesek vagyunk kombinálni a különböző üzleti egységeinktől érkező eltérő szakértői véleményeket és technológiákat, amely megoldásainkat csak még kiemelkedőbbé teszi ezen a területen. A gyártási folyamatok digitalizációjával ügyfeleink máris nagyon egyedi, a saját üzleti vállalkozásaikat érintő kihívásokkal állnak szemben. A Konica Minolta az ő igényeiket helyezi tevékenysége középpontjába, és folyamatosan azon dolgozik, hogy új megoldásaival elhozza a digitális korszakot az ő gyártási létesítményeikbe is” – magyarázta Steve Rommel, a Konica Minolta Business Solutions Deutschland GmbH Digitális Gyártás Vezetője. „Ebből a célból alkottuk meg új üzleti egységünket „Digitális Gyártás” néven, és nyitottuk meg nemrég Digital Manufacturing Hub egységünket Darmstadt-ban, Németországban, ami a gyártás világszintű központjaként működik, jelezve, hogy a témára nagy hangsúlyt fektetünk.”
További információkat az alább linken találnak: hannovermesse2018.konicaminolta.eu


A Konica Minolta Business Solution Europe-ról
A Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH németországi (Langenhagen) székhelyű cég, a Japán (tokiói) székhelyű Konica Minolta Inc. leányvállalata. A Konica Minolta lehetővé teszi ügyfeleinek, hogy a digitális érában is kiemelkedjenek: a képalkotás területén szerzett egyedülálló szakértelmével és az adatfeldolgozási képességeivel a Konica Minolta valós megoldásokat kínál ügyfeleinek, és azon problémákra is megoldást kínál, amelyekkel a társadalomnak szembe kell néznie. Széles körű IT szolgáltatásokat nyújtva a Konica Minolta szakértői konzultációt és olyan megoldásokat nyújt, amelyekkel ügyfeleik optimalizálhatják üzleti és működési folyamataikat. Ilyenek például a munkafolyamat automatizáció, IT infrastruktúra, IT szolgáltatások és felhőalapú környezet terén nyújtott megoldások. A nyomdaipar és az ipari nyomtatás piacán a Konica Minolta üzleti tanácsadással szolgál partnereinek, a legkorszerűbb rendszereket, technológiákat és szoftveres alkalmazásokat kínálva.
A nagyvállalat a Konica Minolta Marketing Services értéknövelt szolgáltatásaival a nyomtatott és digitális marketing intelligens és hatékony összekapcsolását teszi lehetővé.
Az egészségügyi szektorban a Konica Minolta a klinikai munkafolyamatokat digitalizálását támogatja, és új típusú diagnosztikus megoldások széles skáláját kínálja.
A londoni Business Innovation Centre (BIC) és a négy európai R&D laboratórium révén a Konica Minolta ügyfeleik, kutatók, iparági és vállalati partnereik bevonásával segíti elő az innovációt.
A Konica Minolta Business Solutions Europe-ot leányvállalatai és disztribútorai több mint 80 országban képviselik Európába, Közép-Ázsiában, a Közel-Keleten és Afrikában. Közel 9 700 munkavállalóval (2017 márciusi adat) a Konica Minolta Europe több mint 2,4 milliárd eurós nettó árbevételt ért el a 2016/17-es pénzügyi évben.
A vállalatról további információt talál a www.konicaminolta.eu. oldalon.


KÖZLEMÉNY

VISSZA