Konica Minolta

Magyarország

  • Magyar

Giving Shape to Ideas

Hír

A PROKOM inspiráló globális konferenciát tartott

A Prokom második alkalommal megrendezésre kerülő éves konferenciája Budapesten a Konica Minolta és felhasználói körében is átütő sikert aratott.

A PROKOM inspiráló globális konferenciát tartott

Langenhagen, Németország
2018. június 26.


A Prokom második alkalommal megrendezésre kerülő éves konferenciája Budapesten a Konica Minolta és felhasználói körében is átütő sikert aratott.
Ausztráliából, Szingapúrból, Kínából, Indiából, Észak-Amerikából és Európa számos országából érkeztek a résztvevők, hogy kapcsolatot építsenek és tanuljanak egymástól. Mind az előadókról, mind a szekciók előadásairól számos pozitív visszajelzés érkezett, a tagok pedig rendkívül motiváltak voltak, hogy a hallottakat az üzleti életben is alkalmazzák.
Miles Hilton Barber a vak felfedező és kalandor „Ne hagyja, hogy hogy múltja meghatározza jövőjét!” című előadása zárta a konferenciát. Ez az üzenet volt talán minden résztvevő számára a legnagyobb tanulság – szabadítsa meg magát a múlt nehézségeitől és összpontosítson a jövőre, hiszen a nyomtatásnak is nagyszerű jövője van számos új alkalmazással és üzleti lehetőséggel, melyek csak kihasználásra várnak.
Andy Barber, a Prokom elnök azt mondta, „Meggyőződésünk, hogy nem csak az számít, hogy az emberek mit tesznek, hanem az hogy mit tesznek lehetővé.  És mi nagyon büszkék vagyunk mindarra, amit a budapesti konferencia lehetővé tett tagjainknak. Visszajelzéseik alapján pedig ők is rendkívül pozitívak.”
 
Christine Yardley a kanadai Print Panthertől azt mondta, „Ahhoz, hogy vállalatom sikeres legyen, nekem és a csapatomnak is szükségem van arra, hogy könnyen hozzáférjünk a legújabb trendekhez és a legszínvonalasabb tréningekhez, továbbá képesnek kell lennünk, hogy együttműködjünk az iparág csúcsaival és szakértőivel. A budapesti Prokom konferencia mindezt, sőt még többet is biztosított számunkra. A Prokom hozzáférést nyújt a képzésekhez, lehetőséget biztosít a kapcsolatépítésre, platformokkal szolgál az ötletek megosztásához és inspirál. Sokkal eredményesebbnek, jövedelmezőbbnek és tájékozottabbnak érzem magam – és ez jót tesz az üzletnek is.”
John Wiper esetében, aki a brit Multicoat Print Finishers érkezett, a Prokom felülmúlta várakozásait. „Nagyszerű konferencia” – mondja. „Az előadók rendkívül inspirálóak voltak, és Miles előadása igazán pozitív szellemben zárta a konferenciát.” A beszélgetések, témafelvetések és a szekciók kiváló platformot biztosítottak arra, hogy elgondolkodjunk egy-két dolgon. Fantasztikus emberekkel találkoztam és remélhetőleg néhány új ügyféllel is. Várom a jövő évet!”
„A 2018-as Prokom konferencia igazán emlékezetes volt.” mondja Joseph Ghadami, a GB Mail-től. „Attól a pillanattól kezdve, hogy landoltunk Budapesten, elkezdtük a kapcsolatépítést a hasonló gondolkodású üzletemberekkel. Az egész rendezvény nagyon jól szervezett volt és kitűnő előadókat, érdekes szekciókat és kellemes esti programokat biztosított. Bőséges motiváció és inspiráció, az biztos, hogy én ezt a pozitív energiát hazaviszem magammal az Egyesült Királyságba és be is vezetem a vállalatomba.”
Joelle Chen a szingapúri Superskill-től azt mondta: „Ami igazán tetszett idén a Prokomban az a kiegyensúlyozottság, a cselekvés- és kivitelezés-központúság.  Volt szó olyan konkrét dolgokról, amiket hasznosítani tudok a saját esetemben, és már megvan rá a bevált gyakorlat, amire hivatkozni lehet, mint a Nettl vagy Print Panther esetében. Általánosságban elmondható, hogy a konferenciák többsége nagyon túlzsúfolt, ezzel szemben a Prokom konferenciában nagyon tetszett, hogy volt elég idő a kapcsolatépítésre, a tanulásra és egy kis én-időre is az elmélkedéshez.”
A konferencia egy esti gálavacsorával zárult a Kiscelli Múzeumban. Itt négy Prokom tagot is elismertek az iparágban tanúsított közreműködésükért, ők a Prokom Innovációs Díját nyerték el.
A nyertesek: Christine Yardley – Print Panther (Kanada); Ilya Kunakhovich – Onebook (Oroszország); Rob Finnie – Nettl (Egyesült Királyság); és Joelle Chen – Superskill (Szingapúr).
A következő Prokom konferencia 2019. június 5-6. között kerül megrendezésre a spanyolországi Valenciában. Early bird ajánlatok már elérhetőek és foglalások már történtek is, ami a Prokom közösség rendkívüli produktivitását tükrözi.
„A Prokom-nál mi mind nagyon izgatottak várjuk az elkövetkezendő 12 hónapot és nagy várakozásokkal tekintünk a jövő évre, hogy ismét összegyűljünk és egy még jobb rendezvényt tudhassunk magunkénak.” – zárta Barber.
További információkért forduljon Colin Hardinghoz a Shaw Communications-nál.
Elérhetőségek: telefon: + 44 1344 761208, mobil: + 44 7730 435400KÖZLEMÉNY

VISSZA