Konica Minolta

Magyarország

  • Magyar

Giving Shape to Ideas

Hír

Kihirdették a Konica Minolta Nemzetközi Egyetemi Versenyének győztesét

2017. május 12.

Április 29-én a Konica Minolta Business Solutions Europe által szervezett és támogatott Nemzetközi Egyetemi Verseny végső állomása (IUC) Berlinben, Németországban került megrendezésre. A Konica Minolta azzal a céllal hozta létre ezen programját, hogy az egyetemisták bevonásával megoldásokkal támogassa a felsőoktatási intézményeket, egy digitális kampusz felépítéséhez. Az elmúlt évek során a programban részt vevő egyetemek hallgatói egyedülálló lehetőséget kaptak a Konica Minoltával történő együttműködésre, hogy elemezzék az aktuális dokumentumkezelési munkafolyamatokat az egyetemeken belül, és mindezek hatékonyabbá tételéhez innovatív megoldásokat javasoljanak. Az egy évig tartó verseny győztese a dél-afrikai Vaal Műszaki Egyetem lett. A zsűri a döntése során környezetvédelmi szempontokat is figyelembe vett, beleértve a kevesebb hulladék keletkezését és a papírfelhasználás csökkentését. Az öt diákból álló győztes csapat négy napot tölthet Bécsben, a júniusban megrendezésre kerülő 2017-es Pioneers Fesztiválon.

Bővebb információ az IUC-ről az alábbi linken olvasható:

A Konica Minolta Magyarországról 

A Konica Minolta Magyarország a Konica Minolta termékeinek és megoldásainak hazai importőre, valamint a Konica Minolta Inc., (Tokió, Japán) Business Technologies (BT) üzletágának részeként, annak tulajdonában lévő leányvállalata. Az IT és a dokumentumkezelés területén, valamint a digitális nyomdaipari megoldások piacán meghatározó szerepet betöltő vállalat kiemelkedik üzleti tanácsadó programjával, az ehhez kapcsolódó implementációs és üzemeltetési szolgáltatásaival, továbbá a termék portfóliójának részét képező digitális nyomdaipari- és multifunkciós berendezéseivel, megoldásaival. A Konica Minolta az Optimalizált Nyomtatási Szolgáltatások (OPS – Optimized Print Services) koncepciója révén, mely magában foglalja a teljes körű konzultációt, a hardveres és szoftveres megvalósítást és nem utolsó sorban a kihelyezett rendszer folytonos üzemeltetését, nagymértékben hozzájárul a vállalatok dokumentumkezelési folyamatainak hatékonyságának növeléséhez, költségmegtakarítást és átláthatóságot eredményezve. 

A Konica Minolta, számára elsődleges a folyamatos kutatás-fejlesztés, valamint az, hogy rendszeresen új sztenderdeket állítson az egész nyomtatóipar elé. Mindezzel megfelelve annak, hogy ügyfeleit, köztük a nyomdaipari felhasználókat is, optimális megoldásokkal támogassa, és teljes mértékben megfeleljen az egyre komplexebb igényeknek. A Konica Minolta Business Solutions Europe leányvállalatai és viszonteladói révén több mint 70 országban van jelen Európában, a Közel-Keleten és Afrikában. A Konica Minolta, Inc. Business Technologies üzletága közel 33 000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte és árbevétele a 2014/15-ös pénzügyi évben meghaladta az 5,8 milliárd eurót.


KÖZLEMÉNY

VISSZA