Konica Minolta

Magyarország

  • Magyar

Giving Shape to Ideas

Hír

PROKOM konferencia - BÉCS

2017. május 10.

A Konica Minolta nyomdai rendszereket és megoldásokat használók független szervezete, a PROKOM 170 résztvevő előtt mutatta be a jövőre vonatkozó tervét, valamint a globális szervezetté válását. 

A május 10-12 között megrendezésre kerülő bécsi "Power of PROKOM" elnevezésű konferenciát abból a célból hozták létre, hogy a tagok - a világ minden tájáról, beleértve gyakorlatilag minden európai országot is – számos esettanulmány bemutatása mellett, többet megtudjanak az iparágról és annak jövőjéről, továbbá megismerjék a legújabb üzleti lehetőségeket.  

A konferencián az alábbi témákról lesz szó:

A digitális nyomtatás jövője

A nyomtatás és a marketing kapcsolata az ügyfelekkel

Nyomtatás és Marketing – ugyanazon érme két oldala

Új képesség megtanulása milyen veszélyt jelenthet

Nyomtatás és Marketing szolgáltatóvá szeretne válni?

Hogyan érhető el a „kiszámítható” profit? 

Mindezen felül a résztvevők több plenáris ülésen is részt vehetnek.

Bővebb információ az eseményről az alábbi linken olvasható (angol nyelven):

A Konica Minolta Magyarországról 

A Konica Minolta Magyarország a Konica Minolta termékeinek és megoldásainak hazai importőre, valamint a Konica Minolta Inc., (Tokió, Japán) Business Technologies (BT) üzletágának részeként, annak tulajdonában lévő leányvállalata. Az IT és a dokumentumkezelés területén, valamint a digitális nyomdaipari megoldások piacán meghatározó szerepet betöltő vállalat kiemelkedik üzleti tanácsadó programjával, az ehhez kapcsolódó implementációs és üzemeltetési szolgáltatásaival, továbbá a termék portfóliójának részét képező digitális nyomdaipari- és multifunkciós berendezéseivel, megoldásaival. A Konica Minolta az Optimalizált Nyomtatási Szolgáltatások (OPS – Optimized Print Services) koncepciója révén, mely magában foglalja a teljes körű konzultációt, a hardveres és szoftveres megvalósítást és nem utolsó sorban a kihelyezett rendszer folytonos üzemeltetését, nagymértékben hozzájárul a vállalatok dokumentumkezelési folyamatainak hatékonyságának növeléséhez, költségmegtakarítást és átláthatóságot eredményezve. A Konica Minolta, számára elsődleges a folyamatos kutatás-fejlesztés, valamint az, hogy rendszeresen új sztenderdeket állítson az egész nyomtatóipar elé. Mindezzel megfelelve annak, hogy ügyfeleit, köztük a nyomdaipari felhasználókat is, optimális megoldásokkal támogassa, és teljes mértékben megfeleljen az egyre komplexebb igényeknek. A Konica Minolta Business Solutions Europe leányvállalatai és viszonteladói révén több mint 70 országban van jelen Európában, a Közel-Keleten és Afrikában. A Konica Minolta, Inc. Business Technologies üzletága közel 33 000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte és árbevétele a 2014/15-ös pénzügyi évben meghaladta az 5,8 milliárd eurót.


KÖZLEMÉNY

VISSZA