Konica Minolta

Magyarország

  • Magyar

Giving Shape to Ideas

Hír

Új elnök a Konica Minolta Europe élén

A Konica Minolta Business Solutions Europe élére Keiji Okamoto-t nevezték ki elnöknek, aki Ikuo Nakagawa-t követi a poszton.

A Konica Minolta Business Solutions Europe élére Keiji Okamoto-t nevezték ki elnöknek, aki Ikuo Nakagawa-t követi a poszton. Keiji Okamoto 30 éves tapasztalattal rendelkező Konica Minolta veteránként veszi át az európai vezető szerepét, aki kiemelkedő eredményeket ért el a vállalaton belül vezető pozíciókban. Okamoto a Konica Minolta Japan Senior Executive Officer pozícióját, valamint a 2014 óta betöltött Konica Minolta Business Solutions China elnöki posztját hagyja maga mögött a pozícióért. Széles körű tapasztalatokkal rendelkezik az egész üzletágból, korábban a stratégiai tervezés és működtetés terén is fontos pozíciókat töltött be Európában és az Egyesült Államokban egyaránt.  
 
Ikuo Nakagawa, akinek pozícióját a Konica Minolta Business Solutions Europe elnökeként ezután Mr. Okamoto tölti be, a tokiói, japán Konica Minolta, Inc. új Senior Executive Officer pozícióját veszi át.

„El sem tudok képzelni megfelelőbb embert az átvételre Keiji Okamoto-nál. Szívén viseli a Konica Minolta sorsát – én pedig örülök, hogy gratulálhatok neki új, elnöki pozíciójához az európai üzleteink élén” – mondta Ikuo Nakagawa. „Szeretném kifejezni nagyrabecsülésemet is az európai csapat kemény munkája és tehetsége iránt, akiknek köszönhetően a Konica Minolta a piac egyik meghatározó szereplőjévé vált, és akiknek a segítségével üzletünk folyamatosan fejlődik. Bizonyított sikereivel és tapasztalatával Keiji Okamoto igazán hasznos tagja lesz cégünk sikertörténetének.

A biztos jövő a siker és átalakulás örökségére épül

„Megtisztelő, hogy én vehetem át a Konica Minolta Business Solutions vezetését” – mondta Keiji Okamoto. „Különösen boldog vagyok, hogy tovább folytathatom a folyamatos üzleti átalakulás filozófiájának szilárd alapjaira való építkezést.  Az elmúlt évtizedekben ez a filozófia volt sikereink alapja. Ez segített át bennünket az átalakuláson, amikor kamera gyártóból sokoldalú megoldásokat szállító céggé váltunk, aki segít ügyfeleinek a digitális korszak mestereivé válni. Ma az alapvető piacunknak számító nyomtatáson túl is növekszünk, és tovább bővülünk az olyan területeken is, mint az IT szolgáltatások, az egészségügy és a digitális gyártás. Megtisztelve érzem magam, hogy európai csapatunkkal tovább folytathatjuk utunkat ezen az izgalmas pályán.”

Bővebb információ: www.konicaminolta.hu


KÖZLEMÉNY

VISSZA