Konica Minolta

Magyarország

  • Magyar

Giving Shape to Ideas

Make-Ready

Make-Ready

Nyomdaipari szolgáltatóként tudja, hogy csak egy racionalizált nyomdai előkészítési folyamat teszi lehetővé a kifogástalan nyomtatási termékek előállítását és szállítását a lehető legrövidebb határidő alatt. Professzionális Make-Ready szoftverei növelik a hatékonyságát és lehetővé teszik, hogy rugalmasan reagáljon az ügyfelek utolsó pillanatban történő módosítási kérelmeire.

  • Nem akarja az ismétlődő feladatok nyomtatási beállítására vesztegetni az időt.
  • Szeretné hatékonyan szervezni a nyomtatási termékek előállítását, és költséget megtakarítani a színes és fekete-fehér nyomtatok szétválasztásával, ahol lehetséges.
  • Meg kell, hogy feleljen a legszűkebb határidőknek és végre kell hajtania az ügyfelek által kért utolsó változtatásokat.

Alkalmazások

AccurioPro Flux Essential

Alapvető termék a tökéletes munkamenedzsmenthez.

Tulajdonságok


Sablonok

A nyomtatási munkák beállításait csak egyszer szükséges megadni, megszabadítja az operátorokat az ismétlődő munkáktól; csak az adott munkához illeszkedő kilövési sablont kell kiválasztaniuk.

Colour split
Minden oldalt a legmegfelelőbb kimeneti eszközön nyomtatva lehetővé teszi a költséghatékony termelést, segít jobb margót elérni a nyomdaipari szolgáltatók számára.

Munka szerkesztő
Lehetővé teszi a kért módosítások könnyű bevitelét és ellenőrzését valós idejű előnézettel a grafikus szerkesztő felületen; a mintanyomatok előállítása miatti időveszteség elkerülhetővé válik.