Konica Minolta

Magyarország

  • Magyar

Giving Shape to Ideas

Változóadat-nyomtatás

VISSZA

Változóadat-nyomtatás

A Konica Minolta Magyarország Üzleti Megoldások Kft. 2010 óta átütő sikereket ért el változóadat-nyomtatási megoldásaival. A partnereink saját felhasználású és továbbértékesített termékek gyártására is sikeresen használják megoldásainkat. Kiemelkedő eredményeket értünk el az olyan nem nyomdai főprofillal rendelkező ügyfeleinél, köztük vízművek, önkormányzatok, ahol automatizált megoldásunk a legkiválóbb minőséget eredményezi számukra. Az általunk létrehozott munkafolyamatoknál kiemelt szempont a magas szintű funkcionalitás, költséghatékonyság és termelési teljesítmény.

Direct Smile

Kifinomult one-to-one marketing, könnyedén.

PlanetPress Connect

A program -sokrétű felhasználhatóságának köszönhetően- új ügyfélcsoportok érdeklődését kelti fel vállalkozása iránt.

PlanetPress

A PlanetPress fejlesztői környezet segítségével olyan teljesen automatizált szolgáltatás alapú megoldásokat hozhatunk létre, amelyek a legmagasabb igényeknek is megfelelnek. A professzionális nyomdai felhasználás a rugalmas és gyors fejlesztés kihívását támasztja a szoftverrel kapcsolatban, amit több éve sikerrel vesznek ügyfeleink, akik ez által megkülönböztető előnyt élveznek a versenykörnyezetükben. A professzionális nyomdai felhasználók mellett a PlanetPress - teljes automatizálhatósága miatt - egyéb főprofillal rendelkező ügyfeleinknél lehetővé teszi speciális alkalmazások gyors integrálását, amik közül a számlázási feladatok a legjellemzőbb.

PrintShop Mail Connect

A PrintShop Mail Connect segítségével egyidőben készítheti el elektronikus és nyomtatott dokumentumait, melyekhez változó szöveg mellett képeket, vonalkódokat is hozzáadhat.