Konica Minolta

Magyarország

  • Magyar

Giving Shape to Ideas

Dokumentum menedzsment

IRODAI ALKALMAZÁSOK

VISSZA

Dokumentum Menedzsment

A dokumentum menedzsment rendszerek elsősorban a dokumentumok hatékony letárolására, digitalizálására és gyors visszakeresésére szolgáló megoldások összessége. A különböző megoldások az 1-2 fős vállalattól kezdve, a több száz felhasználóval rendelkező multinacionális cégek igényeit is ki tudja szolgálni.

Document Navigator
Struktúrált, gyors és egyszerű dokumentumkezelés.

NSI AutoStore
Az AutoStore egy olyan szerver-kliens alapú megoldás, amely segítségével a már meglévő üzleti alkalmazásokba automatikusan és biztonságosan továbbítani tudjuk a papír - és elektronikus alapú dokumentumokat.

iOption
Kiterjesztett bizhub - egyszerű, biztonságos és kényelmes.

PageScope Direct Print
A Direct Print a PageScope termékcsalád tagja, ami lehetőséget nyújt a nyomtató driverének megkerülésére és közvetlenül küldi a nyomtatást az eszközre. Az úgynevezett Hot Folder segítségével, előre beállított nyomtatási tulajdonságokat hozhatunk létre, amibe a felhasználó egyszerűen belehelyezi a nyomtatási fájlokat és így az előre beállított paraméterekkel nyomtatódik ki a fájl.

ABBYY FineReader 11
Az OCR (optikai szöveg felismerés) során egy szkenner vagy digitális fényképezőgép által nyert képből, szöveget tudunk digitálisan kinyerni, ami számítógépen szerkeszthető.