Segítünk, ahol tudunk

Ismerje meg a Konica Minolta társadalmi felelősségvállalás programját!

 
Miért fontos nekünk a társadalmi szerepvállalás?
 
Elkötelezettek vagyunk a társadalmi felelősségvállalás iránt. Vállalatunk kultúrájának szerves részeként rendszeresen segítjük különböző egyének, csoportok, szervezetek vagy intézmények tevékenységét, illetve fontos közösségi célok elérését. Így társadalmi szempontból hasznos ügyek mellé állhatunk, amiben munkatársaink is örömmel vesznek részt.   

 
Milyen ügyeket támogatunk?
 
Sok egyéb cél mellett kiemelten fontosnak tartjuk a gyerekek támogatását, így rendszeresen támogatjuk a gyermekek oktatását, gyógyítását, fejlesztését segítő, valamint a biztonságuk növelését segítő szervezeteket és intézményeket.

 
Hogyan segítünk?

 


ANYAGI TÁMOGATÁS
 
Pénzügyi segítséget nyújtunk számos alapítványnak és civil szervezetnek. 


TÁRGYI SEGÍTSÉG
 
Saját erőforrásaink és eszközeink térítésmentes felhasználásával járulunk hozzá alapítványok vagy civil szervezetek, oktatási intézmények működéséhez.


DOLGOZÓI ÖSSZEFOGÁS
 
Csapatépítő rendezvényeinken együtt végzünk társadalmilag hasznos munkát. Továbbá kollégáink önkéntes alapon is nyújtanak támogatást.

Aktuális AKTIVITÁSOK

Aktuális AKTIVITÁSOK

2022

2022


Fejér Megyei Esély Gyermekvédelmi és Gyermeksegítő Alapítvány

 

Az Alapítvány célja, a társadalmi erők összefogása a gyermekek védelme érdekében, a gyermekek veszélyeztetésének megelőzése és csökkentése, a gyermekek jólétének fejlesztése és a gyermekvédelmi rendszer korszerűsítésének, működési feltételeinek javítása. A Konica Minolta Magyarország dolgozói a nehéz sorsú gyerekeket önkéntesen ajándékokkal segítették ebben az évben, hogy a Karácsony nekik is a boldogságról szóljon!

 
Csányi Alapítvány a Gyermekekért

 

Minden évben támogatjuk a Csányi Alapítványt, akik a tehetséges, de hátrányos helyzetű gyerekek felkarolásával foglalkoznak.


 

2021

2021

Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány

A Heim Pál Gyermekkórházban évente közel több százezer gyermeket látnak el, akik közül 30 000 fekvőbeteg. Ápolásukhoz és hatékony gyógyításukhoz számos berendezésre, gyorsan fogyó diagnosztikai eszközre (pl. pulzoximéterre) van szükség, melyek beszerzése komolykiadást jelent. 2018-ban, 2019-ben majd 2021-ben is támogattuk az Alapítványt, és idén 1 millió forintot adományozunk részükre, melyet tovább szerettünk volna bővíteni saját forrásból ügyfeleink közreműködésével 1,5 millió forint eléréséig. Köszönjük a rendezvényeken résztvevőknek, hogy a kérdőív kitöltésével hozzájárultak, hogy a maximális 1,5 millió Ft támogatás elérése megvalósuljon!


Fejér Megyei Esély Gyermekvédelmi és Gyermeksegítő Alapítvány

 

Az Alapítvány célja, a társadalmi erők összefogása a gyermekek védelme érdekében, a gyermekek veszélyeztetésének megelőzése és csökkentése, a gyermekek jólétének fejlesztése és a gyermekvédelmi rendszer korszerűsítésének, működési feltételeinek javítása. A Konica Minolta Magyarország ehhez a kezdeményezéshez szeretne hozzájárulni ebben az évben, 500 ezer forint értékű anyagi támogatás révén. A nehéz sorsú gyerekeket dolgozóink önkéntesen ajándékokkal segítik ebben az évben, hogy a Karácsony nekik is a boldogságról szóljon!

 

Egyéb aktivitások

Egyéb aktivitások

2020

2020

Budaörsi 1. számú Általános Iskola

COVID elleni védekezés jegyében térítésmentesen helyeztünk fel intelligens Konica Minolta Mobotix hőkamerákat, amelyek mérik a belépő diákok és tanárok felületi testhőmérsékletét.