HÍREINK

Kövesse nyomon újdonságainkat és vegyen részt rendezvényeinken, hogy személyesen is megtapasztalhassa  legújabb innovációink és üzleti megoldásaink előnyeit!

A Konica Minolta innovatív távoli szervizszolgáltatásaival támogatja ügyfeleit

10. márc. 2021

Ügyfélközpontú hozzáállásával a Konica Minolta folyamatosan törekszik arra, hogy ügyfeleinek a maximális minőségű szolgáltatást és ügyfélélményt biztosítsa, megfelelve az általuk támasztott igényeknek. Ugyanez vonatkozik a problémakezelés és a támogatásnyújtás területére is. Szakembereink a legújabb innovatív eszközökkel, képzési módszerekkel és távoli támogatással segítik ügyfeleinket a problémák gyors és hatékony megoldásában.

Hőkamerák mérik a diákok testhőmérsékletét a Budaörsi 1. Számú Általános Iskolában

07. okt. 2020

Koronavírus fertőzés miatt a Budaörsi 1. Számú Általános Iskolába mindössze egy hetet jártak a diákok, ugyanis át kellett állniuk a digitális oktatásra. Az intézményben azóta újra folyik a tanítás, mostantól azonban hőkamerák figyelik folyamatosan a diákok és a tanárok testhőmérsékletét. Az eszközöket a Konica Minolta Magyarország Kft. biztosítja 2 évre az iskola számára. A hőkamerás lázmérés első néhány napjának tapasztalatáról az intézmény igazgatója mesélt: „Két kamera került az intézmény...

Videótechnológia új szerepben

22. júl. 2020

Aligha kell külön magyarázni, hogy a „biztonságos munkahely” fogalma egészen mást jelent 2020 közepén, mint korábban. A vírusjárvány egészen új gyakorlatok bevezetésére kényszerítette a vállalkozásokat. A technika, például egy intelligens kamerarendszer ugyan nem helyettesíti az elővigyázatosságot, de hatékonyan kiegészíti és támogatja azt.

Újgenerációs IoT kamera rendszerek a Konica Minoltától!

04. okt. 2019

Újgenerációs IoT kamera rendszerek a Konica Minoltától A Konica Minolta közös fejlesztésekbe kezdett a MOBOTIX IP-kameragyártóval Októbertől 1-jétől a Konica Minolta Magyarország forgalmazásában érhetőek el a legújabb német fejlesztésű és gyártású, IP-alapú biztonsági MOBOTIX kamerarendszerek Magyarországon. A MOBOTIX kamerák közös jellemzői a kiváló minőség, a megbízhatóság, a robosztus ellenállóképesség és a hosszú élettartam (MTBF 80.000 üzemóra!). Mivel a kamerákban nincsenek mechanikai...

Kövessen minket a LinkedIn oldalunkon!

Cégünkről, innovációinkról, eseményeinkről, állásajánlatainkról és egyéb híreinkről már a Linkedin oldalunkon is olvashat.
Kövessen minket!
Kövessen minket!