HÍREINK

Kövesse nyomon újdonságainkat és vegyen részt rendezvényeinken, hogy személyesen is megtapasztalhassa  legújabb innovációink és üzleti megoldásaink előnyeit!

KONICA MINOLTA | ÚJ GENERÁCIÓS IRODAI MEGOLDÁSOK PREMIER

Budapest | 12. jún. 2024

Közel 200 fő részvétele mellett sikeres lebonyolításra került az ÚJ GENERÁCIÓS IRODAI MEGOLDÁSOK bemutatónk, mely a Gundel Palotában kapott helyet. 

Üzleti lehetőségek felfedezése a Konica Minolta innovációival a Drupán

Budapest | 28. máj. 2024

A 2024.05.28-06.07. között megrendezésre kerülő Drupa nyomdaipari kiállításon a 8B csarnokban egy 2400 négyzetméteres standon, hat összekapcsolt területen és két emeleten ismerhetik meg a látogatók a Konica Minolta legújabb innovatív nyomdaipari megoldásait.

Konica Minolta megoldások az Automotive Hungary kiállításán

10. máj. 2024

Cégünk, a Konica Minolta Magyarország is jelen volt az Automotive Hungary kiállításán intelligens kamerarendszereivel, illetve legfrissebb újításával, a KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW 2024 kiállításon debütált FORXAI Smart Mirrorral.

MI vezérelt gépi látás megoldásainkkal és a FORXAI Mirror debütálásával érkeztünk az IOT LIVE SHOW-ra!

Budapest | 25. ápr. 2024

A Konica Minolta elkötelezett amellett, hogy menedzselt nyomtatási szolgáltatásaival, dokumentumkezelési megoldásaival és a munkafolyamatok automatizációjával segítse a vállalatok digitális transzformációját. Az innovatív vállalat a nemrégiben létrehozott VSS üzletága révén, a mesterséges intelligenciával vezérelt gépi látás megoldásaival az irodai munkakörnyezeten túl, már számos új területen segíti a cégeket, hatékonyabb operatív működést és üzletet eredményezve. Ilyen területek közé...

A Konica Minolta gépi látás megoldásaival érkezett a MAJOSZ MEETUP-ra!

Debrecen | 19. ápr. 2024

Ma Debrecen városában, a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetségének (MAJOSZ) megrendezésében, egy rendkívül izgalmas eseményen vettünk részt, ahol újra megerősíthettük ipari innováció iránti elkötelezettségünket.

Kövessen minket a LinkedIn oldalunkon!

Cégünkről, innovációinkról, eseményeinkről, állásajánlatainkról és egyéb híreinkről már a Linkedin oldalunkon is olvashat.
Kövessen minket!
Kövessen minket!