HÍREINK

Kövesse nyomon újdonságainkat és vegyen részt rendezvényeinken, hogy személyesen is megtapasztalhassa  legújabb innovációink és üzleti megoldásaink előnyeit!

A Konica Minolta közös fejlesztésekbe kezdett a MOBOTIX IP-kameragyártóval

Újgenerációs IoT kamera rendszerek a Konica Minoltától!

04. okt. 2019

Újgenerációs IoT kamera rendszerek a Konica Minoltától A Konica Minolta közös fejlesztésekbe kezdett a MOBOTIX IP-kameragyártóval Októbertől 1-jétől a Konica Minolta Magyarország forgalmazásában érhetőek el a legújabb német fejlesztésű és gyártású, IP-alapú biztonsági MOBOTIX kamerarendszerek Magyarországon. A MOBOTIX kamerák közös jellemzői a kiváló minőség, a megbízhatóság, a robosztus ellenállóképesség és a hosszú élettartam (MTBF 80.000 üzemóra!). Mivel a kamerákban nincsenek mechanikai...

label_expo_kep

Innováció az ipari nyomtatásban

27. szept. 2019

Labelexpo 2019 - A Konica Minolta és az MGI bemutatja a legújabb innovációit a címkenyomtatás terén

Digital Workplace Roadshow

Digital Workplace Roadshow | Összefoglaló

Budaörs | Pannonhalma | Miskolc | Villány | Szeged | 13. jún. 2019

A januári országos budapesti konferenciánkat követően a Digital Workplace Roadshow keretei közt 5 vidéki helyszínen, Budaörsön, Pannonhalmán, Miskolcon, Villányban és Szegeden ismertettük a rendezvényen résztvevőknek, hogy munkafolyamat-támogató és IT megoldások révén, miként tehető kényelmesebbé és hatékonyabbá az irodai munkavégzés.

muki_header

Kilépni a komfortzónából

30. ápr. 2019

Az egyre nehezebben megtalálható és egyre drágább munkaerő hiányára az egyik megoldás a manuális folyamatok automatizálása lehet. Előrelépni azonban csak szemléletváltással lehet.