HÍREINK

Kövesse nyomon újdonságainkat és vegyen részt rendezvényeinken, hogy személyesen is megtapasztalhassa  legújabb innovációink és üzleti megoldásaink előnyeit!

Konica Minolta Magyarország több, mint 20 rászoruló gyermek karácsonyi boldogságához járult hozzá.

18. dec. 2023

Az ünnepi időszak mindig kivételes lehetőséget teremt arra, hogy tanúbizonyságot tegyünk az összetartozás, az emberség és természetesen a szeretet erejéről. Örömmel osztjuk meg, hogy a tavalyi évhez hasonlóan, a Konica Minolta Magyarország csapata elkötelezetten és nagy odaadással járult hozzá több, mint 20 rászoruló gyermek karácsonyi boldogságához. Dolgozóink önkéntes kezdeményezése keretében gondosan összeválogatott ajándékokat gyűjtöttek össze cipősdobozokba a gyerekek számára, szebbé...

IOT Kamerarendszerek bemutatóterem megnyitó | Budapest

07. dec. 2023

A múlt heti sikeres bemutatótermi megnyitónk folytatásaként a nagy érdeklődésre való tekintettel a mai napon megrendezésre került a második megnyitó eseményünk is, közel 30 résztvevővel. Továbbá a tegnapi nap folyamán biztosítottunk egy dedikált pótnapot azok számára, akik lemaradtak eseménysorozatunk első napjáról.

Márkakereskedések Digitalizációja Webinar

07. dec. 2023

December 7-én, a Konica Minolta Magyarország a GÉMOSZ partnereként, az operatív munkafolyamatok digitalizációjának kiemelkedő fontosságáról és rendelkezésre álló megoldásairól szóló online konferenciát tartott. Ez az esemény lehetőséget teremtett arra, hogy részletesen megvitassuk és bemutassuk a digitális átállás kulcsfontosságú aspektusait az üzleti környezet terén.

IOT Kamerarendszerek bemutatóterem megnyitó | Budapest

30. nov. 2023

💎 A november hónapot egy számunkra különleges és innovatív eseménnyel zártuk. A nap első felében a résztvevők Szűcs Attila, a Konica Minolta VSS üzletágvezetőjének szakmai előadásait hallgatták meg, ahol bemutatásra került, hogy a biztonságtechnika milyen módon támogatja az üzletet gépi látás alapú megoldásokkal, egy teljeskörűen integrált működés megvalósításával és mérési adatok felhasználásával, legyen szó üzemeltetési, munkavédelmi, gyártási, logisztikai, biztonsági munkafolyamatokról.

KONICA MINOLTA A LABELEXPO KIÁLLÍTÁSON

11. szept. 2023

A Konica Minolta a brüsszeli Labelexpo kiállításon mutatta be legújabb technológiáit és fejlesztéseit a digitális címke- és csomagolóanyag-gyártás területén. A vállalat kevesebb, mint egy évtizeddel azután, hogy bejelentette a címkenyomtatási piacra történő belépését, az iparág egyik meghatározó szereplőjévé vált, innovatív termék portfóliójával és professzionális szolgáltatásával. Az iparág iránti elköteleződését mi sem igazolja jobban, hogy világszerte már közel 1200 rendszer került...

Kövessen minket a LinkedIn oldalunkon!

Cégünkről, innovációinkról, eseményeinkről, állásajánlatainkról és egyéb híreinkről már a Linkedin oldalunkon is olvashat.
Kövessen minket!
Kövessen minket!