Dobozos munkafolyamat-automatizáló megoldások

KKV szektor

FELMÉRÉS ÉS KONZULTÁCIÓ
 


A Konica Minolta az irodai munkavégzés támogatására olyan testreszabott megoldások nyújtására törekszik, melyek teljes mértékben megfelelnek az ügyfelek egyedi igényeiknek, hozzájárulnak a vállalatok operatív folyamatainak javításához, és nem utolsó sorban a dolgozói elégedettség növeléséhez.

Az elmúlt 10 évben megvalósított munkafolyamat-támogató és -automatizáló projektjeink során szerzett tapasztalatainkat felhasználva lefejlesztettük és elérhetővé tettük KKV-knak szóló kész dobozos megoldásainkat is.
 

DOBOZOS MEGOLDÁSOK

DOBOZOS MEGOLDÁSOK
Célunk, hogy a nagyobb ügyfeleink mellett azon KKV-knak is segíteni tudjunk innovatív megoldásainkkal, akik a digitalizációs út elején járnak, és egy nagyvállalati rendszer fejlesztését nem engedhetik meg magunknak, de szükségük lenne egy tapasztalatokra épült, jól bevált megoldásra, elérhető áron.

Új dobozos alkalmazásaink révén nyújtott előnyöket - mint például a manualitás csökkentése, a költség- és időhatékonyság, a gyors telepíthetőség, az egyszerű és kényelmes kezelhetőség – már a kisebb ügyfeleink dolgozói is élvezhetik a mindennapi munkavégzés során.

Ismerje meg Ön is költségtakarékos DOBOZOS megoldásainkat, és vegyen részt felmérési és konzultációs programunkban!

 

IKTATÁS

SZERZŐDÉSTÁR

SZÁMLAFELDOLGOZÁS A NAV SEGÍTSÉGÉVEL

KIMENŐ SZÁMLAFELDOLGOZÁS

Ön is gyakran szeretne megszabadulni a fárasztó feladatoktól, amelyek csak az idejét rabolják és egyre bosszantóbbak?

A napi folyamatok és a „papírmunka” néha valódi teljes munkaidőt is kiteszi, és szükségtelenül akadályozzák Önt és csapatát.

FELMÉRÉS ÉS KONZULTÁCIÓ
A digitális transzformáció egyes megoldásoknak köszönhetően nemcsak a költséghatékonyságot támogatja, hanem hozzájárulhat a gyorsabb döntéshozatalhoz, az eredményesebb működéshez, a magasabb eladásokhoz és a jobb vevői elégedettséghez egyaránt.

Ön miért digitalizálná legszívesebben a napi feladatait, illetve a vállalati folyamatokat?
 
  • Manuális munkák minimalizálása
  • Folyamataink egyszerűsítése, hatékonyabb munkavégzés
  • Hibázási lehetőségek minimalizálása
  • Hatékonyabb erőforrásgazdálkodás megvalósítása
  • Dolgozói elégedettség növelése
  • Vállalat versenyképességének megtartása, növelése
  • Szeretnénk, de nincs rá anyagi erőforrásunk
 
Ismerje meg Ön is költségtakarékos DOBOZOS megoldásainkat, és vegyen részt felmérési és konzultációs programunkban!

DIGITÁLIS ÉRETTSÉG FELMÉRÉSE & KONZULTÁCIÓ | KKV szektor

Töltse ki az adott folyamat(ok)ra vonatkozó felmérő kérdőív(ek)et, melyet követően megtudhatja, milyen megoldások állnak rendelkezésre egyes irodai folyamataik digitalizálására és korszerűsítésére.
 
„AZONNALI MEGTAKARÍTÁSI AJÁNLATUNK”
Az első 50 kérdőívet kitöltőnek a digitális névjegykártyáját mi álljuk. Ajánlatunk 2023. augusztus 21-től október 30-ig érvényes.

1 hónapos hozzáférés 200+ vezetői tudásanyaghoz az Onlife jóvoltából minden kérdőívet kitöltőnek!

Partnerünk, az Onlife jóvoltából minden kitöltő 30 napos hozzáférést kap az Onlife Körhöz (onlifekor.hu), ahol a vezetők a magyar nyelvű people menedzsment tudásplatform révén a vezetés emberi oldalához kapcsolódó kihívások megoldásához kapnak lépésről lépésre útmutatókat (pl. hatékony meetingek, projekt- és változásmenedzsment, eredményes kommunikáció, interjúztatás stb.). A hanganyagokból, videóból, írott cikkekből és vezetői hírlevelekből álló tudástár heti rendszerességgel bővül, de az ajándék előfizetés révén nemcsak az új tartalmakhoz, hanem a teljes gyűjteményhez hozzáférést kap.

TAPASZTALATAINK

TAPASZTALATAINK
150 éves a Konica Minolta. És ez csak a kezdet!

Fedezze fel IoT kamera rendszereinket is!

érdekel

KAPCSOLATFELVÉTEL

KAPCSOLATFELVÉTEL