A Konica Minolta Magyarországról

 
A Konica Minolta Business Solutions Europe magyarországi leányvállalatként immár több, mint 180 fővel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Országos értékesítési és szervizhálózatunkra támaszkodva közel 18000 irodai és nyomdai berendezést üzemeltetünk országszerte. Szakértő kollégáink, csapataink, vállalatirányítási és IT rendszereink révén több mint 2000 ügyfelünknél biztosítjuk a folyamatos és napi szintű szolgáltatást magas színvonalú ügyfélélmény és szolgáltatási minőség mellett.
 

Konica Minolta, mint IT szolgáltató

Több száz vállalatnál végeztünk nyomtatási és dokumentumkezeléshez kapcsolódó optimalizálást: felmértük az aktuális helyzetüket, konszolidáltuk eszközparkjukat és megoldást hoztunk a nyomtatási és dokumentumkezelési költségeik csökkentésére. Évek óta támogatjuk számos ügyfelünk mindennapi munkavégzését és üzletét IT megoldás-szállítóként: szakmai tanácsadással, munkafolyamat-automatizálással és egyéb IT szolgáltatásokkal járulunk hozzá versenyképességük folyamatos növekedéséhez a digitális átalakulás világában.
Ügyfeleinknek országszerte nyújtunk teljeskörű megoldásokat az IT infrastruktúra területén, legyen szó IT Helpdesk szolgáltatásról, központi kliens menedzsmentről, szerver üzemeltetésről, vezetékes és vezeték nélküli hálózat tervezésről vagy éppen adatbiztonsági megoldásokról. Ide sorolandó komplett IT rendszerünk is a Workplace Hub, mely révén az IT infrastruktúra üzemeltetése egyszerűbbé tehető optimális költségek mellett, magas szintű adatbiztonságot nyújtva.


Nyomdaipar és ipari nyomtatás

Kiváló minőségű és megbízható termékekkel szolgálunk a nyomdaipar, a szélesformátumú és ipari nyomtatás területén is.  Közel 500 digitális nyomdai rendszert üzemeltetünk. A több mint 20 főt számláló szakértő csoportunk biztosítja a folyamatos és megbízható napi szintű szolgáltatást több mint 250 nyomdaipari ügyfelünknél. Kik is ők valójában: nyomdaipari tanácsadók, nyomdaipari szerviz szakemberek, termékmenedzserek és fejlesztők. Nyomdaipari termék és szoftveres alkalmazás tesztekre, ügyféltalálkozókra, kisebb rendezvényekre és ügyféloktatásokra immáron két bemutatóterem áll rendelkezésre az országban.
2018 novemberében Digitális Innovációs Központot nyitottunk Magyarországon budaörsi telephellyel. Új bemutatótermünkben ügyfeleink és az nyomdaipar képviselői közelebbről megismerkedhetnek a Konica Minolta innovatív nyomdaipari és ipari berendezéseivel, valamint részletes betekintést nyerhetnek a nagyvállalat legújabb technológiáiba és fejlesztéseibe. Központunkban lehetőséget biztosítunk egyéb nyomdai tesztmunkák elvégzésére, illetve szoftveres, munkafolyamatok támogató alkalmazásaink tesztelésére.
Kihelyezett operátorunk és szakértő kollégáink révén szakmai tanácsadással is szolgálunk, testre szabott bemutatókat és oktatásokat szervezünk. Mindezen felül exkluzív szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére, ide sorolva az Akadémia keretei közt elindított új üzletfejlesztési programunkat.


Intelligens kamera rendszerek

IoT kamera rendszereink a biztonsági célokon felül üzleti célokra is alkalmazhatók. Kameráink számos hasznos funkcióval rendelkeznek, mint például a megfigyelés, mobil video felügyelet, hozzáférés-szabályozás, rendszámtábla felismerés, baleset-megelőzés, elemzések, analitikák, intelligenciák, shared desk iroda monitorozás, irodai terek jobb kihasználásának támogatása.
Intelligens kamera révén rendszereink számos területen használhatók. Célunk, hogy ügyfeleink egyedi igényeit szem előtt tartva testreszabott megoldásokat nyújtsunk, melyekkel elősegíthetjük működési és üzleti hatékonyságuk javítását. 

 

 

Kövessen minket a LinkedIn oldalunkon!

Cégünkről, innovációinkról, eseményeinkről, állásajánlatainkról és egyéb híreinkről már a Linkedin oldalunkon is olvashat.
Kövessen minket!
Kövessen minket!