A Konica Minolta Magyarországról

A Konica Minolta Business Solutions Europe magyarországi leányvállalatként immár több, mint 180 fővel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Országos értékesítési és szervizhálózatunkra támaszkodva közel 18000 irodai és nyomdai berendezést üzemeltetünk országszerte.

Szakértő kollégáink, csapataink, vállalatirányítási és IT rendszereink révén több mint 2000 ügyfelünknél biztosítjuk a folyamatos és napi szintű szolgáltatást magas színvonalú ügyfélélmény és szolgáltatási minőség mellett.
 

Irodai szolgáltatások


Ez idáig több, mint 300 vállalatnál végeztünk nyomtatási és dokumentumkezeléshez kapcsolódó optimalizálást: felmértük az aktuális helyzetüket, konszolidáltuk eszközparkjukat és megoldást hoztunk a nyomtatási és dokumentumkezelési költségeik csökkentésére.

Évek óta támogatjuk számos ügyfelünk mindennapi munkavégzését és üzletét IT megoldás-szállítóként: szakmai tanácsadással, munkafolyamat-automatizálással és egyéb IT szolgáltatásokkal járulunk hozzá versenyképességük folyamatos növekedéséhez a digitális átalakulás világában.Kereskedelmi és ipari nyomtatás


A Konica Minolta Magyarország Kft. közel 500 digitális nyomdai rendszert üzemeltet.  A több mint 20 főt számláló szakértő csoportunk biztosítja a folyamatos és megbízható napi szintű szolgáltatást több mint 250 ügyfelünknél. Kik is ők valójában: nyomdaipari tanácsadók, nyomdaipari szerviz szakemberek, termékmenedzserek és fejlesztők.

Termék és szoftveres alkalmazás tesztekre, ügyféltalálkozókra, kisebb rendezvényekre és ügyféloktatásokra immáron két bemutatóterem áll rendelkezésre az országban.