Színmenedzsment

A színkonzisztencia és a színminőség az egyik legfontosabb kérdés a nyomdaiparban, melyre a Konica Minolta több megoldást is kínál.

MIÉRT ANNYIRA FONTOSAK A SZÍNMENEDZSMENT MEGOLDÁSOK?


A színek megragadják a figyelmünket, érzelmeket váltanak ki és reakciókat váltanak ki a szemlélőkben. Ha szeretné nyomatai színének pontosságát garantálni ismerkedjen meg a Konica Minolta által kínált lehetőségekkel!

A színmenedzsment rendszerek üzleti sikerének kulcsát jelenthetik


Az színkonzisztencia és színminőség a nyomtatott termékek minőségét közvetíti, növeli a termékek értékét. Bármerre is nézünk láthatjuk, hogy a színek elengedhetetlen részét képzik a marketing elemeknek és termék arculatoknak.

Mindezek mellett még mindig sok nyomda az egyik legnagyobb kihívásnak tartja a színkonzisztenciát és a megfelelő színminőséget. A vásárlók elvárásai viszont egyre növekednek így a szolgáltatóknak lépést kell tartani a trenddel. Intelligens és egyszerűen kezelhető integrált rendszerek segítségével egyszerűbbé válik minden megrendelői igény kielégítése. 


Lépjen kapcsolatba velünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:*

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!