Digitális felületnemesítés

Miért képvisel a tapintható felületnemesítés igazi hozzáadott értéket?

Lássa el nyomatait 3D felületnemesített elemekkel és a végeredmény magáért beszél majd!


A digitális lakkozók segítségével egyszerűen hozhat létre különleges elemeket, kiemelhet területeket - mindezek segítségével olyan figyelemfelkeltő termékeket hozhat létre, amelyek tapintható élményt nyújtanak. Az MGI 3D lakkozási technológiájának köszönhetően valami igazán megkülönböztethetővel láthatja el nyomatait.

A számtalan nyomdai szolgáltató ma „csak nyomtatást” kínál termékként. Vannak azonban olyan piaci szereplők akik szeretnék kiemelni magukat a tömegből. Régóta van már lehetőség különleges effektusok létrehozására a nyomatokon azonban ezek a hagyományos gyártási módszerekkel gyakran nem volt hatékonyak. Az MGI és a Konica Minolta közreműködése most új lehetőségeket nyit meg, mellyel gyorsabban és gazdaságosan állíthat elő lakkozott és fóliázott felületeket.


Az új technológia 

A digitális formalakkozás segítségével pontosan, gyorsan és költséghatékonyan állíthat elő lakkozott és fóliázott felületeket. Rugalmasan választhat a 2D és 3D lakkozás és fóliázás közt. Hála a pontos adagolásnak, az intelligens szkennernek és a kifinomult nyomtatófejeknek, a végeredmény biztosan elnyeri megrendelői tetszését. 


embellishment print sample snake


A nyomdaipar intenzíven változik és már nem elég csak a megszokottat kínálni az embereknek. Ezért is fontos olyan új megoldásokba fektetni mellyel kiemelkedhet versenytársai közül.


AZ MGI JETVARNISH 3D TECHNOLÓGIÁJA segít abban, hogy valami különlegeset adhasson ügyfeleinek legyen szó akár tintasugaras, ofszet vagy toneres nyomatokról.

Kutatási jelentések letöltése

Tapasztalja meg Ön is!

A tapintható érzés növeli az impulzus vásárlást.

Rendeljen mintakészletet most!

Igényeljen demó verziót és szakértőink segítenek Önnek!!

Szakembereink örömmel mutatják be a digitális lakkozás technológiát és előnyeit

Demo kérése

Formázza a nyomdai szolgáltatásokat üzletéhez.

A Prokom a Konica Minolta felhasználók közössége ahol piackutatások, információk és hasznos eszközök állnak rendelkezés, amelyek segítenek, hogy informáltabbá, produktívabbá és jövedelmezőbbé alakítsa üzletét.

Csatlakozzon a Prokomhoz.