Előkészítés digitális környezetben

Függetlenül attól, hogy milyen nyomdai vállalkozást üzemeltet, az intelligens előkészítés, munkája fontos részét képzi.

Make-ready: készítse fel nyomdáját a jövőre!


A professzionális előkészítés munkafolyamatának gerincét képzi. A rugalmas és hatékony munkakezeléssel optimizálhatja szolgáltatását.

A make-ready szoftverek segítségével a nyomtatási munkákon akár a nyomtatás előtt közvetlen is végezhetünk különböző beállításokat, korrekciókat. A hosszú nyomtatási munkák akár oldalanként is szerkeszthetők, korrigálhatók. Lehetőséget biztosítanak például maszkolásra, az oldalszámok javítására, az oldalak sorrendjének megváltoztatására.

Formázza nyomdai szolgáltatásait üzletéhez!

A Prokom a Konica Minolta felhasználók közössége ahol piackutatások, információk és hasznos eszközök állnak rendelkezés, amelyek segítenek, hogy informáltabbá, produktívabbá és jövedelmezőbbé alakítsa üzletét.

Csatlakozzon a PROKOMHOZ!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:*

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!