Változóadat-nyomtatás

Összpontosítson vevői igényeire

Növelje vállalkozását és nyerje el megrendelői hűségét!


A digitális technológiát kihasználva már nem probléma a személyre szabott nyomatok elkészítése.

A változóadat-nyomtatás a digitális nyomtatásnak az egyik legfontosabb területe, hiszen ezt költséghatékonyan és gyorsan csak ezzel a nyomtatási technológiával lehet megoldani. A változóadat-nyomtatás gyakran előfordul olyan nagyvállalatoknál, önkormányzatoknál illetve állami szervezeteknél, ahol számlanyomtatás folyik. Ezen felül marketing célokra is gyakran használatos, hiszen egy személyre szóló ajánlattal jelentős sikereket érhet el.

Hogyan szerezhet előnyöket személyre szabott marketing eszközökkel?


A mai világ információáradatában egyre fontosabb szerepe van a személyre szabott üzeneteknek. Egy névre szóló levelet sokkal nagyobb valószínűséggel olvasnak el az emberek, ennek köszönhetően hatékonnyabban érhetjük el célközönségünket.

A váltózóadat-nyomtatás (VDP) segítségével lehetőségünk nyílik marketing anyagaink megszemélyesítésére. A digitális nyomdai technológiának köszönhetően egyetlen dokumentumba előkészített személyre szóló anyagok sokasága állítható elő egy menetben.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:*

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!