Fókuszban a minőség az IQ-501-el

Automatizált színmenedzsment és minőségbiztosítás egy gombnyomásra


Az automatizált minőségbiztosítás az egyik leghatékonyabb dolog amivel időt takaríthat meg. Képzeljen el egy intelligens, hatékony és automatizált rendszert melynek segítségével a pozicionálás, regisztráció és a színmenedzsment is egyszerűen és pontosan elvégezhető. Az IQ-501 nem csupán beállítja, hanem folyamatosan ellenőrzi nyomatait anélkül, hogy lelassítaná nyomdagépét. Emelje ki nyomdáját a versenytársak mezőnyéből és takarítson meg időt és pénzt! A Konica Minolta IQ-501 Intelligent Quality Care egységével megvalósíthatja mindezt és még többet is!


  • Akár évi 300 munkaórát megtakarítás intelligens gép automatizálással
  • Kevesebb selejt és megnövekedett termelékenység
  • Nagyobb ügyfél elégedettség profitcsökkenés nélkül

Fókuszban a minőség

Fókuszban a minőség

A Konica Minolta Intelligens Quality Care rendszere egy olyan innováció, amely segítségével a nyomdák kiemelkedhetnek versenytársaik közül. Az intelligens gépautomatizálás segítségével az IQ-501 maximális időkihasználás mellett hozzáadott értéket termet a nyomdák és ügyfeleik számára.


Az innovatív IQ-501 Intelligens Quality Care rendszer új szintre emeli a következetességet és regisztrációs pontosságot. Az IQ-501 nagymértékben automatizálja a képpozicionálást és regisztrációt illetve színellenőrzést is végez, a szabadalmaztatott zárt rendszerű vezérlés segítségével, amely ellenőrzi és kijavítja a kinyomtatott végterméket. Az IQ-501 által biztosított automatizálás kiterjed a színkalibrációra és a profilozásra is – mindezt úgy, hogy a termelékenység növelése mellett minimalizálja az üzemeltetési időt és nyomtatási veszteséget.