FORXAI Mirror

AI VEZÉRELT EGYÉNI VÉDŐESZKÖZ ELLENŐRZŐ BERENDEZÉS

lépjen velünk kapcsolatba!

A FORXAI Smart Mirror mesterséges intelligencia alapú technológiájával új szintre emeli a munkahelyi biztonságot


Ez a megoldás specifikusan azon iparágak számára készült, ahol a személyi védőfelszerelések (PPE) használatának szigorú betartása kritikus fontosságú. A rendszer lehetővé teszi egy biztonságos és védett munkakörnyezet kialakítását minden egyes alkalmazott számára, automatizált ellenőrzési folyamatok révén, amelyek valós időben detektálják a PPE-kkel és viselésükkel kapcsolatos eltéréseket, így hozzájárulva az azonnali korrekciós intézkedések meghozatalához és a szennyeződések, valamint fertőzések kockázatának csökkentéséhez 🦠 . A FORXAI Smart Mirror nem csak egy eszköz, hanem egy integrált felügyeleti rendszer is, amely képes alkalmazkodni a különböző ipari szabványokhoz. Ezen képessége révén biztosítja, hogy minden munkavállaló megfelelően legyen ellátva a szükséges védőfelszerelésekkel 👷‍♂️🧤. Ezáltal a rendszer elengedhetetlenül hozzájárul a munkahelyi egészség és biztonság legmagasabb szintjének fenntartásához.

Tudtad?

Több mint egy évtizede az egyéni védőfelszerelésekkel (PPE) kapcsolatos megszegések tartósan dominálnak az Amerikai Munkavédelmi és Foglalkozás-egészségügyi Hivatal (OSHA - U.S. Occupational Safety and Health Administration) jogsértési listáján, ami tragikus következményekkel, súlyos sérülésekkel vagy végzetes kimenetellel járhat.

A mi megoldásunk!

A FORXAI Smart Mirror válaszként szolgál erre a kihívásra, lehetőséget nyújtva többek között a gyógyszeripari, vegyipari, félvezetőipari, élelmiszeripari és egészségügyi szektorban működő vállalatok számára az alkalmazottak egyéni védőfelszereléseinek automatizált ellenőrzésére a létesítmény bejáratánál.

Gyors és intuitív ellenőrzési folyamat

Álljon a kijelző elé – Azonosítsa magát - Emelje fel a kezét!

Mit képes a FORXAI Mirror detektálni?


 
A védőköpeny megfelelőségétAz ép és hibás kesztyűket


 
Az arcmaszk megfelelő használatát

 
A fedetlen bőrfelületeket

 
A védőszemüveget


A fejvédő felszerelés megfelelőségét
és a szabadon hagyott hajat

FORXAI Smart Mirror működés közben!

Összességében a FORXAI Mirror egy integrált megoldás, amely a munkahelyi biztonság és egészségvédelem területén jelentős előrelépést jelent. A rendszer bevezetése lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy magasabb szintre emeljék munkahelyi biztonsági protokolljaikat és hozzájáruljanak egy biztonságosabb munkakörnyezet kialakításához.


 

Tudjon meg többet megoldásainkról!

Nézze meg rövid promóciós videónkat további információkért.

KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW 2024

Fedezze fel a Konica Minolta AI vezérelt gépi látás megoldásaival,
hogyan javíthatja vállalati folyamatait és támogathatja üzletét!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

regisztráció

Lépjen kapcsolatba velünk!