FORXAI Mirror

AI VEZÉRELT EGYÉNI VÉDŐESZKÖZ ELLENŐRZŐ BERENDEZÉS

lépjen velünk kapcsolatba!

A FORXAI Smart Mirror mesterséges intelligencia alapú technológiájával új szintre emeli a munkahelyi biztonságot


Ez a megoldás specifikusan azon iparágak számára készült, ahol a személyi védőfelszerelések (PPE) használatának szigorú betartása kritikus fontosságú. A rendszer lehetővé teszi egy biztonságos és védett munkakörnyezet kialakítását minden egyes alkalmazott számára, automatizált ellenőrzési folyamatok révén, amelyek valós időben detektálják a PPE-kkel és viselésükkel kapcsolatos eltéréseket, így hozzájárulva az azonnali korrekciós intézkedések meghozatalához és a szennyeződések, valamint fertőzések kockázatának csökkentéséhez 🦠 . A FORXAI Smart Mirror nem csak egy eszköz, hanem egy integrált felügyeleti rendszer is, amely képes alkalmazkodni a különböző ipari szabványokhoz. Ezen képessége révén biztosítja, hogy minden munkavállaló megfelelően legyen ellátva a szükséges védőfelszerelésekkel 👷‍♂️🧤. Ezáltal a rendszer elengedhetetlenül hozzájárul a munkahelyi egészség és biztonság legmagasabb szintjének fenntartásához.

Tudtad?

Több mint egy évtizede az egyéni védőfelszerelésekkel (PPE) kapcsolatos megszegések tartósan dominálnak az Amerikai Munkavédelmi és Foglalkozás-egészségügyi Hivatal (OSHA - U.S. Occupational Safety and Health Administration) jogsértési listáján, ami tragikus következményekkel, súlyos sérülésekkel vagy végzetes kimenetellel járhat.

A mi megoldásunk!

A FORXAI Smart Mirror válaszként szolgál erre a kihívásra, lehetőséget nyújtva többek között a gyógyszeripari, vegyipari, félvezetőipari, élelmiszeripari és egészségügyi szektorban működő vállalatok számára az alkalmazottak egyéni védőfelszereléseinek automatizált ellenőrzésére a létesítmény bejáratánál.

Gyors és intuitív ellenőrzési folyamat

Álljon a kijelző elé – Azonosítsa magát - Emelje fel a kezét!

Mit képes a FORXAI Mirror detektálni?


 
A védőköpeny megfelelőségétAz ép és hibás kesztyűket


 
Az arcmaszk megfelelő használatát

 
A fedetlen bőrfelületeket

 
A védőszemüveget


A fejvédő felszerelés megfelelőségét
és a szabadon hagyott hajat

FORXAI Smart Mirror működés közben!

Összességében a FORXAI Mirror egy integrált megoldás, amely a munkahelyi biztonság és egészségvédelem területén jelentős előrelépést jelent. A rendszer bevezetése lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy magasabb szintre emeljék munkahelyi biztonsági protokolljaikat és hozzájáruljanak egy biztonságosabb munkakörnyezet kialakításához.


 

Tudjon meg többet megoldásainkról!

Nézze meg rövid promóciós videónkat további információkért.

Lépjen kapcsolatba velünk!