Üdvözöljük a Konica Minolta honlapján!

Általános bevezetés
 
Jelen weboldal kizárólag azon Magyarországon székhellyel, avagy fiókteleppel rendelkező gazdálkodó szervezetek, társadalmi szervezetek, illetve költségvetési szervezetek részére készült, amelyek adószámmal (vagy annak hiányában törzskönyvi azonosító számmal) rendelkeznek, továbbá nem állnak csőd-, felszámolási vagy végelszámolási-, illetve kényszertörlési eljárás alatt. Amennyiben a jelen weboldalon nem a jelen bekezdésben megjelölt személyek képviseletében regisztrál, úgy a regisztráció során megadott adatai automatikusan törlődnek, azokat a Konica Minolta Magyarország Kft. nem őrzi meg, nem tárolja, és azok tekintetében semmilyen adatkezelési tevékenységet nem végez.
 
Jelen weboldal kizárólag a Magyarországon üzembe helyezésre kerülő gépekre vonatkozik.
 
A fentiekre tekintettel a termékekre, szolgáltatásokra és promóciókra vonatkozó valamennyi információ kizárólag Magyarország területén belül érvényes.
 
Jelen weboldal böngészésével, illetve a jelen weboldalon történő regisztrációval Ön feltétel nélkül, visszavonhatatlanul, és kifejezetten elfogadja, miszerint a jelen jogi nyilatkozatban foglalt feltételek és a vonatkozó jogszabályok kötelezik Önt. Amennyiben a nyilatkozatban foglaltakat nem fogadja el, úgy kérjük, ne használja jelen weboldalt.
 

Szellemi tulajdonjogok

 
Valamennyi szellemi tulajdonjog, így különösen, de nem kizárólagosan a jelen weboldalon szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, dokumentum és egyéb anyag szerzői- és/vagy védjegyjogai a Konica Minolta Magyarország Kft. kizárólagos tulajdonát képezik, vagy azok tulajdonosának megfelelő engedélyével kerültek jelen weboldalra.
 
Önnek jogában áll jelen weboldal egyes részeit kinyomtatni vagy merevlemezre letölteni, és más személyekkel megosztani, feltéve hogy ezt kizárólag tájékoztató jelleggel teszi. Az Ön által készített valamennyi másolatnak tartalmaznia kell a következő szerzői jogi nyilatkozatot: „© Konica Minolta Magyarország Kft. Minden jog fenntartva.
 
A Konica Minolta Magyarország Kft. előzetes írásbeli jóváhagyása nélkül tilos:
  • jelen weboldalt, illetve annak bármely részét (vagy ezek másolatát), és/vagy a jelen weboldalon szereplő szellemi alkotásokat kereskedelmi célokra használni;és
  • jelen weboldalt (vagy annak bármely részét) módosítani, vagy azt bármilyen más műbe (példáulnyomtatottdokumentumba,blogbavagyharmadikfélweboldalába)belefoglalni.
 
A szerzői jogi védelem és/vagy a védjegyoltalom megsértése esetén a Konica Minolta Magyarország Kft. a jogsértővel szemben a szerzői jog megsértése és védjegybitorlás miatt az irányadó jogszabályokban biztosított oltalmi eszközök teljes körű igénybevételére jogosult.
 

Tartalom, árak és termék adatok

 
A jelen weboldal tartalmát a Konica Minolta Magyarország Kft. a lehető leggondosabban állította össze, ugyanakkor jelen weboldal kizárólag tájékoztató jelleggel működik. A Konica Minolta Magyarország Kft. nem garantálja a jelen weboldal tartalmának helyességét, naprakészségét és teljességét, sem a jelen weboldal megszakítás- és hibamentes működését.
 
A Konica Minolta Magyarország Kft. fenntartja magának a jogot arra, hogy a jelen weboldalon szereplőárakat, termékleírásokat, műszaki specifikációkat, szöveges tartalmakat és bármilyen egyéb szöveges vagy képi tartalmat előzetes figyelmeztetés nélkül, illetve a módosítás kifejezett megjelölése nélkül bármikor megváltoztassa.
 
A Konica Minolta Magyarország a jelen weboldal esetleges hibái, elírásai tekintetében a felelősségét és helytállási kötelezettségét teljes körűen és kifejezetten kizárja.
 
A jelen weboldalon megjelölt árak nettó árak (az általános forgalmi adó összegét nem tartalmazzák), és kizárólag tájékoztató jellegűek, személyre szabott és teljes körű ajánlatért szíveskedjen ajánlatot kérni az ajánlatkérő űrlap segítségével.
 
A weboldalon feltüntetett árak nem tartalmazzák az üzemeltetés költségét, valamint az egyéb opcionális tételek vagy szolgáltatások (például extra kiegészítők, távfelügyelet, flottamenedzsment, szoftveres alkalmazások, gépszállítás, üzembe helyezés stb.) költségeit sem. A tényleges adásvételi, bérleti vagy nyomatdíjas konstrukcióban szereplő árakat, üzemeltetési költségeket és opcionális kiegészítők, szolgáltatások árait a személyre szabott ajánlat tartalmazza.
 
A weboldalon feltüntetett valamennyi akciós ár a tényleges vételár/bérleti díj alapján kerül megállapításra, és a szerződésben kerül rögzítésre.
 
A feltüntetett árak csak Magyarország területén történő üzembe helyezés és üzemeltetés esetén érvényesek.
 
Az ajánlatkérés nem eredményez sem ajánlatadási, sem egyéb teljesítési kötelezettséget a Konica Minolta Magyarország Kft. oldalán. A Konica Minolta Magyarország Kft. fenntartja magának a jogot azon berendezések értékesítésére, melyek tekintetében az ügyfél ajánlatot kért, ugyanakkor azokat a Konica Minolta Magyarország Kft. által adott ajánlat ellenére ténylegesen nem rendelte meg,.
 
Az akciók és kedvezményes árak a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényesek és egymással nem összevonhatóak. Az akciók részletes leírása az akciók menüpontban, illetőleg a dedikált akciós oldalakon olvashatók.
 
A weboldalon szereplő képek illusztrációk. A hirdetések nem teljes körűek és nem minősülnek ajánlattételnek.
 
A weboldal útján történő ajánlatkérésével, és/vagy hírlevélre történő feliratkozásával, és/vagy egyéb célú (tanácsadás, oktatás, bemutatóterem-foglalás, piacfelmérés, rendezvényre történő regisztráció stb.) adatközlésével kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Konica
 
Minolta Magyarország Kft. az Ön által képviselt szervezet részére adandó egyedi és teljes ajánlatával Önt személyesen vagy egyéb úton megkeresse.
 
A kapott ajánlatok kizárólagosan a Konica Minolta Magyarország Kft. által történő szervízelés esetén érvényesek. Az ajánlatok indikatív ajánlatok és a közléstől számított 5 (öt) naptári napig, illetve a készlet erejéig érvényesek. A termékeknél feltüntetett javasolt terhelhetőség a Konica Minolta Magyarország Kft. a saját piaci tapasztalatai és szokásai figyelembevételével állapította meg.
 

A jelen weboldalhoz hivatkozással kapcsolódó weboldalak

 
Jelen weboldal tartalmazhat olyan más weboldalakra vonatkozó utalásokat (pl. hivatkozás, banner, gomb), amelyek a jelen weboldal egy adott szegmenséhez kapcsolódnak. Ez nem jelenti automatikusan azt, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft-nek bármilyen kapcsolata lenne ezekkel a weboldalakkal vagy azok tulajdonosaival, üzemeltetőivel, tárhelyszolgáltatóival. Az ilyen weboldalakkal és a rajtuk található információkkal kapcsolatban a Konica Minolta Magyarország Kft. a felelősségét és helytállási kötelezettségét teljes körűen kizárja.
 

Konica Minolta Nyomdatechnika Bemutatóterem

 
A Konica Minolta Magyarország Kft-nek a weboldalon feltüntetett bemutatótermében csak és kizárólag a termékek megtekintésére, kipróbálásra van lehetőség. A bemutatóterem kizárólag előzetes bejelentkezést és annak a Konica Minolta Magyarország Kft által történő elfogadását követően látogatható. Látogatási igényét értékesítési tanácsadónkkal történő egyeztetést követően nyújthatja be.

Felelősség korlátozása

 
Az ügyfelek a weboldalakat kizárólag saját felelősségükre használhatják. A Konica Minolta Magyarország Kft., illetve munkavállalói nem vállalnak felelősséget (ideértve korlátozás nélkül a közvetlen vagy a közvetett, speciális, esetleges következményekért, veszteségért, költségért való felelősséget) az olyan károkért és veszteségekért - függetlenül azok jellegétől, amelyeket esetlegesen az ügyfelek tapasztalhatnak a weboldal, illetve aloldalai használata során, vagy azzal összefüggésben.
 
 

Adatvédelem

 
A Konica Minolta Magyarország Üzleti Megoldások Kft. a weboldal használata során tudomására jutott személyes adatokat a vonatkozó jogszabályok és az Adatkezelési Tájékoztató (http://www.futureoffice.hu/adatvedelmi-nyilatkozat) szerint kezeli. Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt a nyilatkozatot, mielőtt bármilyen információt a rendelkezésünkre bocsát.
 
 
 

Felhasználási feltételek


 
Kérjük, tájékozódjon a Felhasználási feltételek (http://www.futureoffice.hu/felhasznalasi- feltetelek) oldalunkon.
 

Kapcsolatfelvétel

 
Ha bármilyen kérdése vagy panasza lenne a weboldallal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:
 
Konica Minolta Magyarország Kft. Székhely: 1117 Budapest, Galvani u. 4.
Telefonszám: +36 40 200 423
Telefax: +36 1 464 9091
E-mail: info@futureoffice.hu
 

Egyéb rendelkezések

 
A Konica Minolta Magyarország Kft. fenntartja magának a jogot a jelen jogi nyilatkozat előzetes értesítés nélküli módosítására és megváltoztatására a jövőben. A jelen jogi nyilatkozatra és a weboldal Ön általi használatára a magyar jog az irányadó.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Konica Minolta Magyarország Kft.
Székhely: 1117 Budapest, Galvani u. 4.
Nyilvántartja a Fővárosi Törvényszék Cégbíróság 01-09-065996 cégjegyzékszámon Adószám: 10336328-2-43
Telefonszám: +36 40 200 423
Telefax: +36 1 464 9091
E-mail: ugyfel@konicaminolta.hu Web: www.konicaminolta.hu

Kövessen minket a LinkedIn oldalunkon!

Cégünkről, innovációinkról, eseményeinkről, állásajánlatainkról és egyéb híreinkről már a Linkedin oldalunkon is olvashat.
Kövessen minket!
Kövessen minket!