DIGITÁLIS ÉRETTSÉGET TÁMOGATÓ PROGRAM

JELENTKEZÉS
 

Kérdőív

A beérkező számláink jelentős része belföldi szállítóktól érkezik?:*


Fel kell dolgoznunk havonta legalább 300 darab bejövő számlát?:*


A bejövő számláink kézi adatrögzítésére jelentős mennyiségű időt fordítunk?:*Sok időt vesztünk a kézi adatrögzítés okozta gépelési hibák kijavítására?:*


Egy rendszerben, egységes folyamatban szeretnénk feldolgozni bejövő számláinkat, legyenek azok bel-, vagy külföldiek?:*

Papír alapú számláinkat szkenneljük és digitálisan tároljuk?:*
Számlabefogadóként tisztába vagyunk és használjuk a NAV Online Számlarendszerben rejlő lehetőségeket?:*


Szeretnénk használni a NAV Online Számlarendszeréből elérhető adatokat a belföldi számlaképek párosításához?:*Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
A Küldés gombra kattintással hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kapcsolatfelvétel céljából kezelje.
reCaptcha:*

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!