eCommerce Online kommunikációs és ügyintéző portál

eCommerce - Belépés

NYEREMÉNYJÁTÉK

Vezesse ügyintézését hatékonyan program!


Azon regisztrált ügyfeleink között, akik 2023. augusztus 1. és szeptember 30. között bejelentéseik 75%-át a portálon keresztül bonyolítják, 5 db 1 főre szóló DrivingCamp „Alap Tréning” ajándékutalványt sorsolunk ki. 

Amennyiben még nem tette meg, regisztráljon most az eCommerce ügyfélportálunkra, és intézze nyomtatókkal kapcsolatos ügyeit akár éjjel-nappal kényelmesen, és vegyen részt a „vezesse ügyintézését hatékonyan” programunkban!

Hogyan vehetek részt a programban?

Vegyen fel egy szerviz bejelentést az alábbi szöveggel egy tetszőleges gépkódra: „Szeretnék részt venni a nyereményjátékban!”

Ez követően bonyolítsa bejelentéseinek 75%-át a portálon keresztül 2023. augusztus 1. és szeptember 30 között!

A programban résztvevők közül az 5 db nyertes sorsolásának időpontja:
2023. október 5., 10:00

Nyeremény szabályzat részleteiért kattintson ide!

A gyorsabb ügyintézés érdekében használja Ön is eCommerce portálunkat!


Az eCommerce elnevezésű kommunikációs és ügyintéző platform mindamellett, hogy megőrizte elődje, az eCON összes funkcionalitását, számos hasznos opcióval bővült, és további fejlesztések várhatóak a jövőben annak érdekében, hogy maximális ügyfélélményt biztosíthassunk ügyfeleinknek.

Az innovatív portál egyszerűbb használatot biztosít a felhasználóknak, és a rendelkezésre álló információknak és funkcióknak köszönhetően hatékonyabb és gyorsabb kommunikáció valósulhat meg a Konica Minolta Magyarország és ügyfelei között.
 

REGISZTRÁCIÓ | BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁCIÓ | BEJELENTKEZÉS
 

A céghez első alkalommal regisztráló felhasználó automatikusan adminisztrátori jogot kap, amelyet ezt követően delegálhat, vagy további felhasználókat ruházhat fel adminisztrátori jogokkal.

A kommunikációs felület használatával kapcsolatban, az eCommerce portálra történő belépést követően bővebb információt talál.
 

Nézze meg videónkat, melyben lépésről lépésre bemutatjuk a regisztráció folyamatát!