Elit Grafikusok Klubja

Konica Minolta

Bevezető

Bevezető
Tudjuk, hogy Te, mint kreatív szakember a rendelkezésre álló eszköztáraddal tudod életre kelteni az ötleteidet, kifejezni a kreativitásodat. Nekünk a Konica Minoltánál pedig az a célunk, hogy bővítsük ezt az eszköztárat; hogy új szintre emeljük a nyomtatás új dimenziójával, és megmutassuk neked az ebben rejlő, még kiaknázatlan lehetőségeket.

Grafikusokból és marketing szakemberekből álló közösségünket abból a célból hoztuk létre, hogy a számos innovatív technológiával és kreatív megoldással támogassuk szakmai előrehaladásodat, és eredményesebbé tegyük marketing kampányaidat. Szakmai közösségi csoporttal, edukációs előadásokkal, rendezvényekkel és izgalmas versenyekkel várunk Téged is.

Tűnj ki a tömegből exkluzív munkáiddal, légy Te is közösségünk tagja!

 

Betekintés a 2023-as verseny pályázati anyagaiba

Betekintés a 2023-as verseny pályázati anyagaiba

Hűségprogramunkról

Hűségprogramunkról
Köszönjük, hogy munkáidhoz az MGI felületnemesítéses technológiát használod. Prémium szolgáltatásoddal ügyfeleid termékeinek nemcsak exkluzív megjelenést biztosíthatsz, hanem hozzájárulhatsz vállalati értékesítésük növeléséhez, valamint a marketing kampányaik hatékonyságának eredményesebbé tételéhez.

Minden egyes megvalósult, azaz nyomtatásra került munkádat elismerjük. Hűségprogramban résztvevőként lehetőséged van megerősítést kérni alkotásaidra, mellyel extra pontokat gyűjthetsz, és részt vehetsz ösztönző programjainkban.
 

Hűségprogramunk lezárult, de továbbra is tudsz jelentkezni hozzánk klubtagként!


BŐVEBBEN

Amennyiben Klubtagként szeretnéd igénybe venni a hűségprogram által nyújtott szolgáltatásokat, és még nem kaptad meg hűségprogram aktiváló kódodat, a fenti menüsorban kattints az aktiváló kód kód igénylése gombra!

INSPIRÁCIÓ ÉS REFERENCIAMUNKÁK​

Várunk az Elite Designer zárt Facebook csoportunk is. Csatlakozz Te is, itt egymás között oszthatjátok meg tapasztalataitokat, segíthettek egymásnak, megtekinthettek referenciamunkákat, valamint értesülhettek híreinkről és újdonságainkról.