Figyelemfelhívás a gyanús e-mailekre

 

Gyanús e-mailek, melyek úgy tűnnek, mintha a multifunkciós berendezések „Szkennelés e-mailbe” funkcióját használva érkeztek volna.

Köszönjük, hogy továbbra is használja a Konica Minolta termékeit.

A közelmúltban több gyanús, multifunckiós berendezésekről küldött e-mail üzenetekkel kapcsolatos bejelentés érkezett ügyfeleinktől, melyek feltételezhetően a „szkennelés e-mailbe” funkciót használva kerültek elküldésre.

A gyanús e-mailek tárgymezőjében a [Message from KMBT_C280] szerepel és csatolmányként egy olyan fájlt tartalmaz, melyek kezelését a multifunkciós berendezések nem támogatják.
Kérjük, ezeket a nem várt e-maileket kezelje úgy, mint bármilyen más gyanús e-mailt. Lehetőleg mielőbb törölje, és semmiképp ne nyissa meg a levél csatolmányát.

Ezen felül javasoljuk azon ügyfeleinknek, akik a „Szkennelés e-mailbe" funkciót rendszeresen használják, hogy konzultáljanak a multifunkciós berendezések adminisztrátoraival. A gyanús e-maileket könnyen meg lehet különböztetni tárgymezőjük alapján, így javasoljuk az e-mailek tárgymezőire vonatkozó alapértelmezett beállítások módosítását.

Kérjük, amennyiben felmerül a fertőzés gyanúja, forduljon bátran értékesítőnkhöz, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat, ahol készségesen segítenek a hiba elhárításában.

A termékeink biztonságát folyamatosan monitorozzuk, és a megfelelő kezelésükről gondoskodunk.


*„Szkennelés e-mailbe funkció": Ezzel a funkcióval e-mail csatolmányként kapja meg beszkennelt dokumentumait.

Kövessen minket a LinkedIn oldalunkon!

Cégünkről, innovációinkról, eseményeinkről, állásajánlatainkról és egyéb híreinkről már a Linkedin oldalunkon is olvashat.
Kövessen minket!
Kövessen minket!