DIGITÁLIS MUNKAHELY ROADSHOW | Budapesti állomás

| 30 március 2022

Hogyan automatizálhatók egyes pénzügyi folyamatok?


A Konica Minoltánál célunk, hogy széleskörű innovatív megoldásainkkal, automatizmusokkal támogassuk ügyfeleinket az operatív és üzleti folyamataik digitalizációjában, és segítsük őket egy élvezhető munkakörnyezet kialakításában.
E célkitűzésünk megvalósítása érdekében DIGITÁLIS MUNKAHELY elnevezésű programunk első mérföldköveként mutattuk be a NAV 3.0 integrációval ellátott automatizált bejövő számlafeldolgozási megoldásunkat.

Budapesti eseményeinken számos cég képviselője megtisztelt bennünket jelenlétével, akik elkötelezettek annak érdekében, hogy a pénzügyi területen jelentkező manuális, humán erőforrást igénylő munkákat automatizmusokkal támogassák, a bejövő számla adminisztrációhoz kapcsolódó folyamataikat digitalizálják, és nem utolsó sorban növeljék kollégáik elkötelezettségét.

A pénzügyi megoldásunk szakmai bemutatóját megelőzően a résztvevők a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével Czimbalmos Levente előadásán keresztül általános képet kaptak a magyarországi vállalatok digitalizációs helyzetéről és az elérhető lehetőségekről.  
Kiemelt hangsúlyt fektettünk arra, hogy pénzügyi megoldásainkat a lehető leggyakorlatiasabb módon, tapasztalatok megosztása révén ismertessük meg az érdeklődőkkel. Külön köszönet a Lindab Kft. és a Kovács Kft. képviselőinek, akik részletesebben beszámoltak arról, hogy az új rendszerrel hogyan változott meg pozitív értelemben a kollégáik mindennapi munkavégzése.
Mindkét vállalat esetében a közös munkát egy szakmai konzultáció, igényfelmérés előzte meg, ahol pontosan definiálásra került, honnan hová szeretnének eljutni, amihez mi, a Konica Minolta a megoldást biztosítottuk. Mostanra mindegyik cégnél a dokumentumkezelés, a tárolás és a számlákból való adatkinyerés digitalizált módon történik, mely nagyban megkönnyíti a mindennapi munkafolyamatokat, és jelentősen kevesebb manuális munkát igényel a dolgozók részéről. Ennek köszönhetően a munkavállalóiknak lehetőségük van további értékteremtő munkák elvégzésére.

Kovácsné Prókai Tímea a Kovács Kft. gazdasági vezetője és Szabó György a Lindab Kft. IT vezetője külön-külön kiemelte, hogy szakértő csapatunk segítségével egy zökkenőmentes bevezetési folyamatot követően hozzájutottak egy megbízhatóan működő, mindenki számára egyszerűen kezelhető rendszerhez. Hozzátették, hogy az egyéni igények alapján lefejlesztett számlamenedzsment megoldás a beépített automatizmusok és integrációk révén jelentős időt spórol meg a dolgozóik részére.

Kétségtelen, hogy a digitalizáció iránt egyre nagyobb igény mutatkozik a magyarországi cégek életében, melyet a piackutatások is alátámasztanak. A legtöbb esetben a kérdés azonban a „HOGYAN”. Ebben szeretne a Konica Minolta Magyarország segítséget nyújtani, és elkötelezett annak érdekében, hogy minél szélesebb körben megismertesse a cégekkel a rendelkezésre álló automatizációs lehetőségeket, és támogassa őket a digitális érettségük növelésében. – nyilatkozta Kószás Attila, a Konica Minolta Magyarország regionális marketing vezetője.

Következő állomásunk Kelet-Magyarország, hamarosan jelentkezünk a részletekkel.

NAV 3.0 integrációval ellátott automatizált bejövő számlafeldolgozási megoldásunk és az általa nyújtott előnyök vállalatának.

Lépjen velünk kapcsolatba!


Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!