Konica Minolta a Mach-Tech és Ipar Napjai kiállításon

| 10 május 2022

2022.05.10-13.


A Konica Minolta is részt vett a Hungexpon megrendezésre került üzleti-ipari kiállításon, ahol szakértő kollégáink várták az IoT kamerarendszereink iránt érdeklődőket. A Konica Minolta standján számos látogató megfordult, akiknek lehetősége nyílt a kamerarendszerek által nyújtott megoldásokat élőben is megtekinteni, továbbá megismerhették az audiovizuális remote support megoldásunkat, mely kiválóan alkalmazható szervizelési, karbantartási, és betanulási munkákra.
 
Emellett Szűcs Attila, a Konica Minolta Magyarország VSS üzletágának vezetője tartott két informatív előadást. Először az IoT kamerarendszerek alkalmazásáról beszélt minőségbiztosítási megoldásokhoz, amely során esettanulmányi példákon keresztül mutatta be, hogy a termék milyen módon lehet segítségére a gyártási folyamatnak, illetve a gépi látásnak és tanulásnak az egyes területeken. A másik előadás folyamán Attila ismertette az IoT mesterséges intelligencia alapú kamerarendszerek a munka- és egészségvédelem területén való alkalmazásának lehetőségeit.
Köszönjük a résztvevők aktív figyelmét!
Megoldásainkkal részletesebben is megismerkedhet a 2022.06.02-án az Oy My Green Rendezvényteremben megrendezésre kerülő eseményünkön, ahol bemutatásra kerülnek többek között:
 
  •  Intelligens Parkolási és Vendégfogadási rendszer,
  • Munka- és eszközvédelem támogatása IoT kamerarendszerrel
  • Tűzmegelőzés és felügyelet hőkamerával
  • AI alapú, gépi látás és gépi tanulás a folyamatos és azonos minőségű ellenőrzés támogatására
  • Audiovizuális remote support megoldás szervizelési, karbantartási, és betanulási munkákra
 
Bővebb információk és jelentkezés: https://www.konicaminolta.hu/hu-hu/rendezvenyek/vss
 

Lépjen velünk kapcsolatba!