Konica Minolta a PPDExpo és SignExpo nyomdaipari szakkiállításon | 2022.05.24-26.

| 24 május 2022

Az idén újra megrendezésre került nyomdapari szakkiállításon számos cég mellett a Konica Minolta Magyarország is képviseltette magát. A közel 200 m2 -es kiállítói standon helyet kaptak vállalatunk digitális nyomdai rendszerei és az ipari nyomtatás területén használt technológiái és legújabb innovációi.


A nyomdai berendezések közül a belépőszintű AccurioPrint C4065, a középkategóriás AccurioPress C7100 és a felsőkategóriás AccurioPress C14000 gépekkel ismerkedhettek meg közelebbről az érdeklődők. Továbbá az ipari rendszereink bemutatója mellett, az eszközökre számos nyomtatási folyamatot is beállítottunk, így a látogatóknak lehetőségük nyílt egyedi és exkluzív mintanyomatok elkészítésének megtekintésére is. Néhány példát kiemelve: a PKG-675i digitális hullámkarton nyomtatóval dobozokat mintáztunk, az AccurioWide 160-as hibrid UV LED szélesformátumú tintasugaras nyomdagéppel számos különböző nyomatot készítettünk, öntapadós címkéket nyomtattunk az AccurioLabel 230-as digitális címkenyomtatóval, míg az MGI Jetvarnish 3D One digitális felületnemesítő ipari nyomdagéppel díszítettük az elkészített nyomatokat.
 
Kiemelt helyet kapott a standon a MotionCutter 23” nagysebességű digitális lézervágó, aminek a legfontosabb funkcióit - vágás, kontúrvágás, gravírozás, bígelés és perforálás - különböző anyagokon mutattuk be.
 
A technológiai bemutatókon felül szakmai és üzleti tanácsadással is szolgáltunk, melynek alapja az ügyfél igények előzetes felmérése volt. A „See the potential” globális szlogenünk is arra utal, hogy közösen az ügyfeleinkkel megtaláljuk azokat a nyomdaipari lehetőségeket, amelyekkel fejleszteni tudják vállalkozásukat és üzletüket.
 
A fentieken kívül szervezett bemutatókat tartottunk a jövő generációjának is, melynek köszönhetően a diákok betekintést nyerhettek a Konica Minolta legújabb innovációiba, továbbá lehetőséget biztosítottunk számukra vállalatunk gyakornoki programjához történő jelentkezéséhez is.
 
Végezetül pedig kiemelnénk, hogy a PPDExpo-n történő megjelenésünkkel és programjainkkal nemcsak lokális, hanem regionális szerepkört is betöltöttünk, a magyar ügyfeleinken kívül külföldi kollégáinkat és ügyfeleiket láttuk vendégül standunkon.
 

Lépjen velünk kapcsolatba!